Konut Haberleri
15 Ağu 2014 08:01 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:40

Sizin ‘selfie’nizi yesinler!

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin son gelini olan Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın küçük kardeşi, çok farklı bir şirket kurarak ticarette kendisine şans aramaya başladı

Sizin ‘selfie’nizi yesinler!
James Middleton,Boomf” adlı firmasıyla, insanların Instagram ve Facebook’a konulmuş selfie ya da farklı hatıra fotoğraflarını, isterlerse marşmelov ve benzeri şekerlemelerin üzerine basarak satıyor. Yani ‘selfie’nizi ister kendiniz yiyor ya da isterseniz başkasına ikram ediyorsunuz!

Şimdiden büyük ilgi gördüğü belirtilen “selfie”li şekerlemeler, 9 tanesi birarada olan paketler halinde 25 dolardan satılıyor. Middleton, bunlardan istenirse dünyanın her yerine gönderebileceklerini kaydederken, en önem verdikleri pazarın ise ABD olduğunu belirtiyor. Ayrıca New York’ta da bir “Boomf”un mağazası açmak da hedefleri arasında.

1.7 milyon dolar destek
Küçük kardeş Middleton, ablasının eşi olan Prens William’ın bu şekerlemelerden deneyip denemediği konusunda bilgi vermezken, neden özellikle “marşmelov” tercih ettiğini de “Keklerden daha dayanıklı. Bu yüzden de siparişi göndermesi kolay”  diye yanıtlıyor. Kişiye özel kutlama kartları yapan Nick Jenkins ve bazı elektronik pazarlama sitelerinden 1.7 milyon dolar toplayan Middleton, işi bu sermaye ile kurmuş.