İnşaat
27 Kas 2020 08:00 Son Güncelleme: 27 Kas 2020 10:21

Sinpaş'tan yeni devremülk projesi! Kızılbük'te inşaat çalışmaları başladı...

Sinpaş'ın, Marmaris İçmeler'deki Kızılbük Wellness Resort isimli 5 yıldızlı devremülk projesinin startı verildi. Karma projede resort otel, devremülk, termal kür merkezi ve çarşı bulunuyor.

Sinpaş'tan yeni devremülk projesi! Kızılbük'te inşaat çalışmaları başladı...

Sinpaş'ın, Kızılbük Wellness Resort isimli 5 yıldızlı resort otel, devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan oluşan karma projesinde inşaat çalışmaları başladı.

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Muğla İli, Marmaris İlçesi, İçmeler Mahallesi, 1598 ve 2518 parsellerdeki projesi hakkında açıklama yaptı. 

Sinpaş GYO'nun mülkiyetinde bulunan Marmaris İçmeler'deki 1598 ve 2518 parsellerdeki gayrimenkulleri üzerinde projelendirdiği "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" isimli 5 yıldızlı resort otel, devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan oluşan karma kullanımlı projesi için düğmeye basıldı. 

İNŞAAT ŞANTİYESİ KURULDU 

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde şantiye mobilizasyon çalışmaları tamamlandı, hafriyat, kazı, kırım ve iksa işleri için tedarikçi sözleşmeleri aktedilmiş ve inşaat çalışmalarına başlandı. 

TESLİM 2023'TE YAPILACAK

Ahşap ev konseptinde inşa edilecek projedeki konutların büyüklükleri 50 metrekareden başlıyor ve 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuuyor. Doğayla iç içe yaşam fırsatı sunulan Kızılbük Devremülk projesinde teslimlerin 2023 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

24 AY TAKSİT 

Doğayla iç içe yaşam fırsatı sunan projeden ev almak isteyenler için ödeme planı kapsamında 25 peşin verene 24 ay taksit fırsatı sunuluyor. 

SİNPAŞ'TAN KAP AÇIKLAMASI

Şirketimiz mülkiyetinde bulunan Muğla İli, Marmaris İlçesi, İçmeler Mahallesi, 1598 ve 2518 parsellerdeki gayrimenkullerimiz üzerinde projelendirdiğimiz "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" isimli 5 yıldızlı resort otel,  devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan oluşan karma kullanımlı projemizde şantiye mobilizasyon çalışmalarımız tamamlanmış, hafriyat, kazı, kırım ve iksa işlerimiz için tedarikçi sözleşmeleri aktedilmiş ve inşaat çalışmalarına başlanmıştır.