Sektörel
03 Oca 2013 00:35 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:15

Sinpaş GYO Türkiye’nin çocuklarını giydiriyor

Birleşmiş Markalar Derneği’nin 'Türkiye'nin markaları Türkiye'nin çocuklarını giydiriyor' kampanyasına destek veren Sinpaş GYO, 5 bin çocuğu daha giydirdi.

Sinpaş GYO Türkiye’nin çocuklarını giydiriyor

Birleşmiş Markalar Derneği’nin (BMD), 'Türkiye'nin markaları Türkiye'nin çocuklarını giydiriyor' kampanyasına destek veren Sinpaş GYO, 5 bin çocuğu daha giydirdi.

Geleceğe miras niteliğinde konutlar bırakmak misyonu ile daha güzel, daha mutlu yaşamların yeşermesi için çalışan Sinpaş GYO, Türkiye'nin en büyük markalarını çatısı altında toplayan Birleşmiş Markalar Derneği’nin“Türkiye’nin markaları Türkiye’nin çocuklarını giydiriyor” kampanyasına destek vermeye devam ediyor. Sinpaş GYO kampanya kapsamında Çorumlu çocuklara destek veriyor. Geçtiğimiz yıl 5 bin çocuğun giyim ihtiyacını karşılayan Sinpaş GYO, bu yıl 5 bin çocuğa daha ulaştı.

Kampanyaya destek vermekten duydukları mutluluğu dile getiren Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, “Gelecek, umut barındıran bir ifadedir. Bu nedenle güzel hayaller ve beklentilerle hepimiz gelecek için çalışıyoruz ve biliyoruz ki çocuklarımızın umudunu yeşertmekten daha iyi, geleceğe atılacak bir tohum yoktur. Sayın Başbakanımızın teşvikiyle Birleşmiş Markalar Derneği’nin öncülüğünde başlatılan ve Sinpaş olarak bizim de dahil olduğumuz “Türkiye’nin Markaları Türkiye’nin Çocuklarını Giydiriyor” projesi, şirketimizin bu yönde yürüttüğü çalışmalar içinde en anlamlı projelerden biri oldu. Bu çerçevede Çorum'un yetiştirdiği bir iş adamı olarak ben ve ortaklarım olan yeğenlerim Ahmet Çelik ve Ömer Faruk Çelik ile birlikte, sosyal sorumluluklarımızı da yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Bu çerçevede hemşerilerimize giyim, gıda ve eğitim başta olmak üzere çeşitli konularda destek oluyoruz” dedi.

Çelik, “Projeye dahil olarak, doğup büyüdüğümüz şehir Çorum’da 5 bin çocuğun yüzünde ufak da olsa bir gülümseme bıraktık. Kampanyaya desteğimiz devam ediyor. Bu yıl da 5 bin çocuğu daha gülümseteceğiz. Bunun mutluluğu tarif edilemez. Amacımız, yurdun her köşesinden ülkemize, milletimize ve dünyaya değer katacak nice değerli insanın yetişmesine destek vermek. Türkiye’nin en değerli markalarından biri olarak, bu bizim en büyük sorumluluğumuz. Bu sorumluluğu severek ve gururla taşıyoruz” diye konuştu.