Güncel
10 Kas 2020 10:48 Son Güncelleme: 10 Kas 2020 11:21

Sinan Akçıl gökdelende kiralık stüdyo tuttu! Kirası ne kadar?

Şarkıcı ve besteci Sinan Akçıl magazin dünyasının da gözde ismi. Eşiyle ayrıldığı yönünde haberler çıkan Sinan Akçıl, İstanbul'da ünlü bir gökdelende stüdyo daire kiraladı.

Sinan Akçıl gökdelende kiralık stüdyo tuttu! Kirası ne kadar?

Eşi Burcu Kıratlı ile arası açılan şarkıcı ve besteci Sinan Akçıl, İstanbul'daki ünlü gökdelende stüdyo daire kiraladı.

Sinan Akçıl'ın Azerbaycanlı sevgilisi uğruna Vadi İstanbul'daki evinden gökdelendeki stüdyosuna taşındığı belirtiliyor. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor.

Magazin dünyası Sinan Akçıl’ın, Azerbaycanlı sevgilisi uğruna birlikte yaşadığı eski eşi Burcu Kıratlı’yı terk ettiğini konuşuyordu. Habere göre Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı’yı “aldatılan kadın” pozisyonuna düşürmemek için geri adım atmış ve onunla barışmış. Göstermelik bir barış olduğu iddia edilen bu birliktelik sonrası Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı yeniden ayrılmış. Dostane bir şekilde ayrılan çift aralarındaki aşkın bittiğine karar verdikleri için arkadaş kalabilmek ve  birbirlerini daha fazla yıpratmamak adına yollarını ayırmayı tercih etmiş.

Ünlü müzisyen, kendine yeni bir hayat kurmak için ilk adımı attı. 4. Levent’teki Sapphire’den 150 metrekarelik bir stüdyo daire kiralayan Sinan Akçıl'ın birkaç gün içinde taşınacağı belirtiliyor. 

Akçıl, Burcu Kıratlı ile yaşadığı evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu. Aylık 10 bin lira kira ödeyeceği dairesini döşeyen Akçıl, yaşadığı Vadi İstanbul’daki evinden çıkarak kendi dairesine geçeceği belirtiliyor.