Konut Haberleri
30 Haz 2014 17:28 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:24

Şile Green Village'da deniz manzaralı yerinizi alın

İstanbul'un sayfiye yerlerinden birisi olan Şile'de hayata geçirilen Şile Green Village, sakinlerine deniz manzaralı yaşam sunuyor. Proje 72 konutla tasarlanıyor.

Şile Green Village'da deniz manzaralı yerinizi alın
Şile Green Village, Kale İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Şile'nin denize hakim noktasında yükselen proje, orman havası ve Karadeniz'in esintisi ile eşine az rastlanır bir konumda inşa ediliyor. İstanbul'un yanı başında, Şile merkeze 3 km uzaklıkta bulunan projede özellikli çocuk alanları ve eğitici üniteleri, kovboy kasabası, gençlik terası, açık havuzlar, günlük taze yumurtaların alınabileceği kazların, ördeklerin, tavşanların ve tavukların bulunduğu mini çiftlik, DVD odası, şömine başı kütüphanesi, hobi bahçeleri, mini futbol sahası, basketbol sahası, futbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, kum havuzu, ağaç evleriyle öne çıkıyor.

Şile Green Village Fiyatları 250 Bin Liradan Başlıyor

36 adet 4+1 bahçe dubleks ve 36 adet 4+1 teras dubleksin bulunduğu Şile Green Village projesi, 19 bin metrekarelik Arsa alanı üzerinde yükseliyor. Fiyatların 250 bin lira ile 270 bin lira arasında değiştiği projede resim atölyesi, tarımcılık, izcilik, fotoğrafçılık, mini çiftlik, çardaklar, balıklı gölet gibi alanlar yer alıyor.

Çocuklara Özel Alanlar

Çocuklara özel Kids Club ayrıcalığının da sunulduğu Şile Green Village projesinde şömine başı kütüphane, ağaç evler, tırmanma duvarı, kum havuzlu oyun alanı gibi ayrıntılar göze çarpıyor.