Dekorasyon
18 Haz 2013 15:12 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:28

Siemens’te Haziran ayında ankastre setlerde fırsatlar!

Siemens ankastre ürünlerde cazip indirim ve kolay ödeme avantajları Haziran ayında da devam ediyor. İleri teknolojiye sahip, estetik Siemens ankastre ürünlerine sahip olmak Haziran ayında çok avantajlı

Siemens’te Haziran ayında ankastre setlerde fırsatlar!
Siemens Ev Aletleri'nde ankastre ürünlerde devam eden Haziran fırsatları mutfaklarının kapsını teknolojiye açmak isteyen, daha fazla konfor ve estetik arayanları mutlu edecek. 
 
Ergonomik, estetik, teknolojik ve konforlu ankastre modelleriyle tüketicilerine seçme özgürlüğünü yaşatan Siemens Ev Aletleri, mutfağını yenilemek isteyenlere Premium, Prestige ve siyah cam ocaklı ankastre setlerini, Haziran ayına özel çok cazip fırsatlarla sunuyor. Türkiye'nin en yetkin satış ve servis ağı ile en geniş ankastre ürün yelpazesine sahip markası Siemens, sağladığı seçeneklerle doğru ürüne karar vermeyi kolaylaştırıyor. 
 
Haziran ayında farklı ürün gruplarından 3 ürün alana* SN55E530TR kodlu bulaşık makinesi 1.835 TL yerine 1.069 TL'den sunuluyor. 
 
Haziran ayında Siemens indüksiyonlu ocak alanlar 370 TL değerindeki tencere setinin sahibi oluyor. 
 
Bonus'a özel taksit seçeneği
 
Siemens ankastre ürün alışverişlerini Bonus ile yapanlar, 5 ay erteleme ve peşin fiyatına 10 taksit fırsatına sahip oluyor.  
 
Siemens Çağrı Merkezi: 444 66 88
www.siemens-home.com