Fuar
05 Eyl 2013 16:23 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:34

Siemens Ev Aletleri IFA Fuarı'nda yerini alıyor

'Future Living' konsepti altında en heyecan verici ev teknolojisi ürünleri Siemens Ev Aletleri tarafından 6-11 Eylül tarihlerinde Berlin'de düzenlenecek olan Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı - IFA 2013'te görücüye çıkar

Siemens Ev Aletleri IFA Fuarı'nda yerini alıyor
Siemens bu yıl da ev teknolojisinin en trend ve heyecan verici ürünlerini Berlin’de sergilliyor. Davlumbazlardan indüksiyonlu ocaklara, derin donduruculardan çamaşır makinelerine, bulaşık makinelerinden buzdolaplarına kadar birçok ürünün tanıtılacağı Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı - IFA 2013'te, Siemens Ev Aletleri yepyeni ve heyecan verici ürünleri ile yerini alıyor. Üst düzey enerji verimliliği ve eşsiz tasarımları ile Siemens yine göz kamaştırıcı alternatifler sunuyor.
 
Siemens, Avrupa’nın bu en büyük fuar organizasyonunda, en üst düzeyde enerji tasarrufu sunan, ileri teknoloji ile geliştirilmiş ve estetik tasarımı ile dikkat çeken ürünlerini tanıtacak. Çamaşır ve bulaşık makineleri, küçük ev aletleri ve daha birçok ürüne yönelik teknoloji ve yenilik 1. hol, 101 numaralı Siemens standında ziyaretçileri bekliyor. 
 
Standın gösteri mutfağında ise yine usta aşçılar tarafından tüm ziyaretçiler için nefis yemekler hazırlanırken; üstün Siemens teknolojisi yardımıyla Münih’te ünlü Schuman’s Bar’ın sahibi Charles Schuman’ın elinden hazırlanmış özel kokteyller ve organik dondurmalar da beğeniye sunulacak.
 
Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı - IFA 2013, 6-11 Eylül tarihleri arasında Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenecek.