Konut Haberleri
06 Haz 2016 14:00 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:24

Sibel Can Kıbrıs'a mı taşınıyor?

Ünlü şarkıcı Sibel Can, Ramazan öncesi Kıbrıs'ta sahne aldı. Kıbrıs'ı çok sevdiğini dile getiren Sibel Can, ''buradan ev mi alsak?'' diyerek Kıbrıs'a sevgisini belirtti.

Sibel Can Kıbrıs'a mı taşınıyor?
Türk müzik dünyasının en güçlü seslerinden Sibel Can, Kıbrıs'ta bir otelde Ramazan öncesindeki son konserinde izleyenlerine müthiş bir gece yaşattı.

İki saat süren konserinde sahne şovlarıyla hem gözlere hem kulaklara hitap etti. Konserinde kendisini izlemeye gelen bin kişiyi aşkın hayranına unutulmazları yaşatan Sibel Can, sevenlerine adeta oturma yasağı koydu.  

Sahnesinde eski ve yeni şarkılarından oluşan bir repertuarla izleyici karşısına çıkan Can, Kıbrıs ile ilgili arzusunu da sevenleriyle paylaştı. Gayrimenkul yatırımlarıyla da tanınan ünlü sanatçı Sibel Can "Sizler muhteşemsiniz, Kıbrıs'ı ayrı bir seviyorum, buradan ev mi alsak ne yapsak?" diyerek içindeki Kıbrıs sevgisini de sahneden bir kez daha göstermiş oldu.

Güçlü yorumcu, son albümü Arabesque'den seslendirdiği şarkılarla gecce boyunca alkışlandı. Sibel Can'ın konser için özel olarak hazırlattığı kostüm ise tam not aldı.