Konut Haberleri
28 Şub 2016 16:59 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:06

SGK'dan milyonluk satış

Sosyla güvenlik işleri ile bilinçlendiğimiz kurum SGK'dan rekor fiyatla arsa satışı...

SGK'dan milyonluk satış
Genelde sağlık ve sigorta işleri ile adını duyarız ancak u kez durum farklı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Ankara Çankaya'da bulunan bir adet gayrienkulü ihale ile satışa çıkaracağını duyurdu. Geçici teminat bedeli 363 bin lira olan taşınmazın tahmini bedeli ise  6 milyon 46 bin lira  olarak belirlendi.

Satışa konu olan ve mülkiyeti T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan taşınmaz, Emak İnşaat ve İşletme A.Ş tarafından satılacak olup ihaleye ilişkin şartname www.emakinsaat.com.t adresinden temin edilebilecek. Daha sonra şartnamede belirtilen 2 bin lira bedelin ilgili banka hesabına yatıırlması gerekiyor. Öte ayndan Emek İnşaat ve İşletme A.Ş. Atatürk Bulvarı No:227 Kavaklıdere/Ankara adresindeki Muhasebe ve Finans Müdürlüğü veznesinden de şartname almak mümkün.

Taşınmazın ihalesine katılacak isteklilerin tekliflerini kapalı zarf içinde en geç ihale gün ve saatine kadar Emek İnşaat ve İşletme A.Ş. Atatürk Bulvarı No:227 Kavaklıdere/Ankara adresindeki Muhasebe ve Finans Müdürlüğü veznesine teslim etmeleri gerekiyor.

Taşınmazın ihalesi ise 1 Mart 2016 günü saat 11.00'de gerçekleştirilecek.