Konut Haberleri
21 Mayıs 2014 15:03 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:04

Seyrantepe'nin karması: Skyland İstanbul!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Kağıthane Seyrantepe'de karma proje konsepti olarak hayata geçirilen Skyland İstanbul'da satışlar devam ediyor.

Seyrantepe'nin karması: Skyland İstanbul!
Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen karma konseptli proje: Skyland İstanbul!
Kağıthane Seyrantepe'de karma proje konsepti olarak hayata geçirilen Skyland İstanbul'da satışlar devam ediyor.

Yaklaşık 46 bin metrekarelik arsa alanında toplam 830 bağımsız birimden oluşan Skyland İstanbul projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri mevcut.

Daire büyüklüklerinin 56,54 metrekare ile 321,80 metrekare arasında değiştiği Skyland İstanbul projesinde satılık daire fiyatları ise 391 bin TL ile 2 milyon 822 bin TL arasında değişiyor. 2016 yılında teslimleri yapılacak olan proje rezidans, ofis ve otel olmak üzere üç bölümden oluşuyor.

600 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Skyland İstanbul projesinde 100 bin metrekare ofis alanı, 55 bin metrekare otel alanı, 90 bin metrekare AVM alanı olarak ayrılıyor. Skyland İstanbul projesinin sosyal olanakları arasında, toplantı salonları, çocuk oyun alanları, spor alanları ve yüzme havuzu yer alıyor.

TEM otoyolundan giriş alarak direkt bağlantı sağlamasıyla ulaşım kolaylığı sağlayan Skyland İstanbul, Büyükdere Caddesi ve Maslak paralelinde merkezi iş alanı üzerinde olması; şehirde bulunan alışveriş merkezleri, iş alanları, hastaneler, havaalanı, metro, köprüler ve metrobüs hattına yakınlığı gibi pek çok avantajı da yatırımcısına sunuyor.