Dekorasyon
19 Tem 2013 14:26 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:31

Sertex, Contract serisi ile mavi yolcuklar için farklı tasarımlar sunuyor

Geliştirdiği teknolojilerle hayatı kolaylaştıran Sertex, Contract serisi ile yat, gemi ve tekne döşemeliklerinde farklı tasarımlar sunuyor

Sertex, Contract serisi ile mavi yolcuklar için farklı tasarımlar sunuyor
Sertex, Contract serisi ile yat, gemi ve tekne döşemeliklerinde farklı tasarımlar sunuyor. Üstün teknolojiyle oluşturulmuş ürünler su geçirmez, kolay temizlenebilir, güç tutuşur, güneş haslığı ve klor haslığı kazandırılmış  özellikleriyle uzun ömürlü bir kullanım sunuyor.
 
Yaz mevsiminin en güzel zamanlarının gelmesiyle deniz tutkunları denizlere açılmaya başlıyor. Yat ve teknelerinde hem rahat hem de şık bir atmosfer yaratmak isteyenler Sertex'in Contract serisi ile tanışıyor. Sertex, deniz keyfine özel ürettiği yüksek teknoloji ile oluşturulmuş döşemelik ürünleri ile bu sezon marin modasına yön veriyor.
 
Hem iç hem de dış mekanlarda ihtiyaç duyulan tüm teknolojik özellikleri sunan Sertex, yüksek UV dayanımı olan, kolay temizlenebilir, su geçirmez ve klor haslığına sahip döşemelik ürünleriyle öne çıkıyor. 
 
Kaliteden ödün vermeden, eşsiz tasarım ve teknoloji ile oluşturulan Sertex Contract yat, gemi ve tekne döşemelikleriyle rahat ve modern bir kullanım sunuyor. Denizlere açılmadan önce Sertex koleksiyonunu mutlaka görün.