Güncel
15 Oca 2021 11:51 Son Güncelleme: 15 Oca 2021 12:01

Serenay Sarıkaya Boğaz'da ev bakıyor? Tercihi hangi semt?

Ünlü oyuncu ve model Serenay Sarıkaya, Boğaz'da ev bakıyor. Etiler'de evi bulunan Serenay Sarıkaya'nın Boğaz manzaralı bir daire kiralamak istediği belirtiliyor.

Serenay Sarıkaya Boğaz'da ev bakıyor? Tercihi hangi semt?

Son yılların gözde oyuncu ve modeli Serenay Sarıkaya, Boğaz manzaralı bir ev kiralamak için harekete geçti. Ünlü oyuncu halen Etiler'deki evinde yaşıyor. Ancak o Boğaz manzaralı bir ev bulursa vakit kaybetmeden taşınacak...

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın yaşadığı Etiler'den Bebek'e taşınmak için emlakçısına talimat verdiği iddia edildi. Önceki gün iki daireyi gezen güzel oyuncu yeni alternatiflere de baktıktan sonra karar verecek.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'yı taşınma heyecanı sardı. Şu anda Etiler'de bulunan evinde yaşayan güzel oyuncu Bebek'te yaşayacağı bir ev bulması için emlakçısına talimat verdi. Yeni ev arayışına giren Serenay Sarıkaya boğaz manzarasına hakim bir ev arıyor. Denize çok yakın bir eve taşınmanın planlarını kuran Serenay Sarıkaya emlakçısına bu taleplerini aktararak kendisine uygun bir ev bulmasını istedi.

BEBEK'TE İKİ DAİRE GEZDİ!

Emlakçısı dün Serenay Sarıkaya'ya Bebek'te uygun gördüğü iki daireyi gezdirdi. Aylık kirası 30.000 TL ve 35.000 TL olan bu dairelerden birisi Ayşe Sultan Korusu içerisinde yer alıyor. Ayrıca gezdiği yalı dairesine de hayran kalan Serenay Sarıkaya karar vermekte zorlandı.

Bugün emlakçısı ünlü oyuncuya bir daire daha gezdirecek. Serenay Sarıkaya kesin kararını bunun ardından verecek. 3 ev arasından birisini seçerek yeni evine taşınma işlemlerini başlatacak olan Serenay Sarıkaya kısa bir süre içerisinde Bebek'e taşınacak.

KAZ DAĞLARI'NDA EV YAPTIRIYOR!

Cem Yılmaz ile yaşadığı ilişki bittikten sonra annesi ile Kaz Dağları'na giden Serenay Sarıkaya burada da bir ev almak için harekete geçtiği bildirilmişti. Daha sonra ise Serenay Sarıkaya ev satın almak yerine bir arsa satın alarak isteğine uygun bir ev yaptırmaya karar verdi. Bu vin projesini de şimdiden Türkiye'nin önde gelen mimarlarından birisine çizdirdiği belirtiliyor.Gelecek yaz Serenay Sarıkaya tatilini Kaz Dağları'nda kendi evinde yapacak.

 

ETİKETLER
#Serenay Sarıkaya