Konut Haberleri
31 Eki 2012 13:54 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:06

'Sekreteri bedavaya getiren ofis'te son şans!

“Sekreteri bedavaya getiren ofis” mantığıyla sunulan DAP Z Ofis, yoğun ilgi gördü. Ofis ve dükkanların büyük çoğunluğu satıldı.

'Sekreteri bedavaya getiren ofis'te son şans!

İstanbul”un tam merkezinde, Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan Z Ofis, üstün teknolojisi ve sıra dışı mimarisiyle bölgedeki ofis algısını değiştirdi. Avukatlar, muhasebeciler, danışmanlar ve diğer serbest meslek gruplarından girişimciler, “akıllı yatırım” sloganıyla tanıtılan projeye yoğun ilgi gösterdi. Ofis ve dükkanların büyük çoğunluğu satıldı.

“Sekreteri bedavaya getiren ofis” mantığıyla sunulan ofisler, ticari emlak satın alırken 13-15 yıl kabul edilen amortisman süresini 7-10 yıla düşerek maksimum kazanç sağlıyor.

Mağazalar katında merkez resepsiyonu, her katta ayrı sekreterlik ve her katta 2 adet toplantı odası, süs havuzları ve özel düzenlenmiş peyzajıyla mükemmel bir çalışma ortamı sunan DAP Z Ofis,  suyun yol boyu eşlik ettiği güzergahta, iş dünyasının yeni merkezi olarak anılan bölgede, Çağlayan’da yer alıyor. Lokasyonu itibarıyla tüm yollara en seri biçimde bağlanacak şekilde tam ortada konumlanan projeden Tünel sayesinde Taksim ve Beşiktaş’a ulaşmak son derece kolay. Çevreyolu’na bağlanmak sadece 2 dakika sürerken, Adliye Sarayı’na yürüyerek gitmek mümkün.