Konut Haberleri
19 Şub 2016 10:38 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:04

Şehrin içinde sakin bir alan

EFT Yapı, modern ve lüks yaşam alanlarını, şehre taşıyan ve yaşayanların gereksinimlerine cevap veren binalarla birleştiren projelerle öne çıkıyor. Firma, Selamiçeşme’de yeni projesi EFT324 Park Suites projesinde yenilikçi yaklaşımını, şehir yaşamının bir parçası olarak sunuyor

Şehrin içinde sakin bir alan
EFT Yapı Adana projelerinden sonra, yeni projeleri ile İstanbul'da. EFT Yapı’nın yeni projesi, EFT324 Park Suites, bir yandan Bağdat Caddesinin canlı ışıklarının yanında hayat dolu bir şehir hayatı, diğer yanda ise, sakin bir yaşam alanı sunuyor. Bağdat Caddesine yakınlığı ile öne çıkan, modern ve lüks yaşam alanlarını Marmaray projesine yakınlığı ile birleştiren bu yeni proje, sosyal alanları ve doğal peyzaj planları ile öne çıkıyor.

Özel evler var
Proje kapsamında, EFT Yapı, yenilikçi yaklaşımını şehirle buluştururken, rahat ve sakin bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor. Yoğun şehir hayatının içinde, nefes alabilen farklı bir proje olarak yapılandırılan EFT324 Park Suites sakin bir yaşamın habercisi niteliğinde. Mimari Projesini OTM Mimarlığın yaptığı bu proje, özellikle şehir yaşamının vazgeçilmez bir parçası olan aile yaşantısının ve yoğun iş hayatının gereksinimlerini göz önünde bulundurularak hayata geçirildi. 3 metre net tavan yüksekliği ve ev sahibi olmak isteyenler için m2 yerine m3 çözümlerini öne çıkartan EFT324 Park Suites projesi, bulunduğu konum itibariyle de kira getirisi yüksek bir yatırım niteliğinde. Birçok ulaşım imkanına yürüme mesafesinde olan bu proje, Anadolu Yakasında ulaşım kolaylığı ile dikkat çekiyor. Yüksek tavan ve panoramik salon gibi özellikleri ile tasarlanmış özel evler, 109 metrekare ve 3 odadan oluşuyor.

Evden önce yaşam alanı
Projenin bulunduğu yer itibariyle kişilerin kendilerine vakit ayırmaları ve bu tür ihtiyaçları doğrultusunda yapılandırılan EFT324 Park Suites, bir evden önce yaşam alanı olarak tasarlandı. Marmaray metrosuna 4 dk. yürüyüş mesafesi ve İstanbulun bütün noktalarına deniz ile ulaşımın mümkün olduğu Kadıköy Vapur iskelesine 10 dk. mesafede, Boğaz Karayolu Tüp Geçiş Projesine 5 dk. mesafede olan bu proje İstanbul’un sosyal yaşam alanı olarak nitelendirilen Bağdat caddesine ise sadece 8 dk uzaklıkta bulunmaktadır.
EFT324 Park Suites, özellikleriyle hem iyi bir yatırım hem de doğru bir yaşam merkezi olarak İstanbul’un yükselen yeni değeri.