Konut Haberleri
17 Nis 2018 10:12 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:46

Seha Yapı dört projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’nda

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, 3. İstanbul, Zermeram ve Seha Kanyonpark Evleri projelerinin yanı sıra Konya’da inşa edeceği yeni projesi 7 Renk Selçuklu’daki fırsatları Konya Gayrimenkul Fuarı’nda müşterilerinin beğenisine sundu.

Seha Yapı dört projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’nda
Bugüne kadar teslim ettiği 15 Bin’e yakın konut ile Anadolu’nun en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Seha Yapı, 19-22 Nisan tarihleri arasında ikincisi düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı’na dört projesiyle katıldı. Seha Yapı fuarda; Anadolu’nun en büyük su temalı karma konut projesi olan Zermeram ile Başakşehir’de projelendirdiği ‘3. İstanbul’u ve Seha Kanyonpark Evleri projesini tanıttı. Bu üç projenin yanı sıra Seha Yapı, Konya’nın en renkli projesi ‘7 Renk Selçuklu’ için de ön talep toplayarak müşterilerine lansman öncesi fiyat avantajlarından ve öncelikli ev seçme ayrıcalığından yararlanma fırsatı sundu. Konya Gayrimenkul Fuarı’nda 210 metrekarelik büyük bir alanda stand açan olan Seha Yapı yaklaşık 40 metrekarelik Zermeram projesinin maketini sergilerken, Zermeram inşaat alanını merak eden ve şehir manzarasını izlemek isteyenler için ise fuardan proje alanına servis hizmeti sağladı.

7 Renk Selçuklu projesi görücüye çıktı

Bu yıl 2.’si düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı ile alakalı değerlendirmelerde bulunan Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu şunları söyledi; “Konya’nın Türkiye gayrimenkul pazarında önemli bir yeri var. Şehrimiz makine sanayi ve tarım endüstrisinde olduğu kadar konut üretiminde de Türkiye ekonomisine önemli katkılarda bulunuyor. Bu gücünü yitirmemek için atılması gereken adımlardan biri olan ‘Gayrimenkul Fuarı’ bu yıl 2. defa kapılarını ziyaretçilerine açtı. Geçtiğimiz yıl markamız için oldukça verimli geçen fuarda bu yıl yeni projemiz ‘7 Renk Selçuklu’yu da görücüye çıkardık, fuar boyunca ön talep topladığımız projemizi Nisan sonunda satışa çıkaracağız. Ön talep döneminde form doldurup bizlere ulaşan müşterilerimiz hem lansman öncesi avantajlı fiyatlardan hem de öncelikli daire seçme ayrıcalığından faydalanacak’’ dedi. Uslu sözlerine şöyle devam etti; “Büyük şehirler olmanın avantajlarından biri buralarda çeşitli fuarların düzenleniyor olmasıdır. Konya’da düzenlenen Gayrimenkul Fuarı da Konyalı hemşerilerimiz için önemli bir fırsat; yatırımlarına doğru yön verebilmek, marka konut projeleri hakkında bilgi edinmek, sektördeki son trendleri ve gelişmeleri görmek için kaçırılmayacak bir organizasyon diye düşünüyorum.’’