Konut Haberleri
31 Tem 2017 13:42 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:19

Sefaköy'e 900 milyon TL'lik yatırım!

Torkam İnşaat - Nar Kentsel Ortaklığı, E5 Otoyolu’nun yanı başında bulunan 20 bin 776 metrekarelik arsa üzerinde “E5 Meydan” projesini hayata geçirecek.

Sefaköy'e 900 milyon TL'lik yatırım!
Markalı konut sektöründe yurtiçinde  ve yurt dışında prestijli projelere imza atan Torkam İnşaat,  2017 yılı yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Cezayir ve Bulgaristan’ da 250 milyon dolarlık konut ve otel yatırımları bulunan firma, Türkiye’de ise
Emlak Konut GYO ile gelir paylaşım modeliyle Konya Meram’da 700 milyon TL’lik yatırımla 740 konut ve 165 ticari üniteden oluşan Temaşehir Konya projesini hayata geçirdi.

Torkam İnşaat şimdi de Nar Kentsel Ortaklığıyla İstanbul Sefaköy’de TOKİ’ den gelir paylaşım modeliyle 900 Milyon TL’lik bedelle aldığı arsa üzerinde inşa edilecek yeni projesi “E5 Meydan” için kolları sıvadı.

Bölgeye yeni fırsatlar sunacak

TOKİ Başkanı M.Ergün Turan
, E5 Otoyolu’nun yanında yer alan arazinin, Sefaköy Metrobüs durağı ile toplu ulaşım hattının kesiştiği noktada bulunduğunu belirtti. “Arsamızın ulaşım yollarına yakın olması, bölgenin çeşitliliği, alt yapısı tamamlanmış bölgede bulunması yatırımcılarımız için yeni bir fırsat sunacak.” diyen Turan, arsanın merkezi konumda olması nedeniyle ihaleye ilginin yoğun olduğunu söyledi.

Yaşam merkezinde konumlanıyor

20.776 metrekare inşaat alanına sahip proje, konumu itibariyle gayrimenkul yatırımcılarının ilk tercihleri arasında yer alıyor. Proje alanı; İstanbul’un en önemli, Avrupa Yakası’nın ise en avantajlı ulaşım merkezlerinden E5, Atatürk Havalimanı, Metrobüs ve Tramvay’ın yanı sıra yakın zamanda hayata geçirilecek Metro ve Havaray’a  komşu konumuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyor.

Yaşama dair ihtiyaç duyulan tüm kentsel noktaların hemen yanı başında yükselecek proje, Torkam İnşaat- Nar Kentsel Ortaklığında hayata geçecek ve bölgeye büyük değer katacak.