Konut Haberleri
23 Nis 2017 18:25 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:07

Seda Sayan'ın ünlü mekanı Şamdan kapatıldı!

İstanbul'un ünlü gece kulübü Etiler Şamdan'ın sahibi Seda Sayan ve işletmecisi Mehmet Tuna arasında çıkan anlaşmazlık sonucu mekan kapatıldı.

Seda Sayan'ın ünlü mekanı Şamdan kapatıldı!
Etiler'de yer alan ünlü gece klübü Şamdan'a kilit vuruldu. Şamdan'ın işletmecisi Mehmet Tuna, Seda Sayan'ın icra ve haciz yoluyla mekanı boşalttırdığını açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süre Amerikan Hastanesi’nde yatan Mehmet Tuna, önceki gün hastane çıkışında görüntülendi. Kendisini iyi hissetmediği için bir hafta daha gözlem altında tutulduğunu söyleyen işletmeci, “Şimdi daha iyiyim. Beni yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkür ederim” dedi.  Sayan’ın ne ziyaretine geldiğini ne de aradığını belirten Tuna, 42 yıllık gece kulübü Şamdan’ı icra ve haciz yoluyla boşaltan şarkıcıya tepki gösterdi.

İşletmeci, Sayan için şunları söyledi: “Mekandan ayrılmam için kiramı astronomik bir rakama çekti. 90 bin dolar kira olur mu? Buna kim dayanabilir? Karşılıklı yapıcı konuşmalarımızın hepsini çöpe attı. Haziran ayına kadar orada kalacaktık normalde. Ama şubatta kapıya kamyon dayadı. İcra ve hacizle bizi kapıya koydu.”  Tuna, “Gel evimi Şamdan yap” diyen Sezen Aksu’ya da minnettar olduğunu belirtti.