Gündem
08 Mayıs 2014 13:15 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:00

Samsun'da Sky Towers yükseliyor

SKY TOWERS SAMSUN, kentin en nadide bölgelerinden Atakum'un Balaç sırtlarında yer alıyor

Samsun'da Sky Towers yükseliyor
SKY TOWERS SAMSUN, kentin en nadide bölgelerinden Atakum'un Balaç sırtlarında yer almaktadır. Bu noktadan Atakum sahillerinin eşsiz  panoramik görüntüsüne sahip olan Sky Towers, arazi eğimi ve önündeki parsellerin, küçük boyutlarda ve dört kata müsaadeli yapılaşmaya uygun olması nedeniyle, hiç bir zaman önünün kapanması söz konusu olmayan bir konumdadır.

25 ve 26 katlı iki bloktan oluşan SKY TOWERS SAMSUN'da toplam 90 daire mevcuttur. Her katta iki daire bulunmasının dışında, her iki blokta da ikisi bahçe katında, ikisi de 25 ve 26.ncı katlarda olmak üzere toplam dört adet dubleks daire satışa sunulmaktadır.

Normal kat dairelerimiz 4+1 olarak projelendirilmiş olup 254 m2 net kullanım alanına sahiptir.76 m2'lik salonlarımız, modern ve büyük bir genel banyo, çamaşır yıkama ve ütü odası, çok özel ebeveyn banyosu ve büyük bir giyinme odası dışında girişte bulunan vestiyer odası büyük bir depolama ihtiyacını karşılamaktadır.

Her Blokta 10'ar kişilik iki adet yüksek hızlı asansör ile bir adet yük asansörü bulunmaktadır.

Yaklaşık 10.000 m2 lik bir arazi üzerinde inşa edilen SKY TOWERS projesinde 8200 m2 yeşil alan mevcuttur. Kapalı otopark 180 araç kapasiteli olup her daireye iki otopark düşmektedir. Geniş güneşlenme alanlarına sahip büyük bir açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, havuz başı cafe deniz manzaralı bir konumda yer alırken, B Blok yanında yer alan kapalı yüzme havuzu, sauna, türk hamamı, fitness merkezi, asma kat ve havuz bölgesinde iki adet vitamin bar, giyinme odaları, dinlenme köşeleri huzur içinde kendinizi yılın her günü tatilde hissetmenizi sağlayacaktır. A Blok yanında geniş bir alanda bulunan çocuk oyun parkı küçüklerin güven içinde oynamalarını sağlayacak  korumalı bir konumdadır.