Konut Haberleri
17 Haz 2014 20:19 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:15

Sakura Park'ta oturum başlıyor

Yalova Merkez'de APEC Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından toplam 72 bağımsız birim olarak hayata geçirilmekte olan Sakura Park Yalova projesinde yaşam başlıyor..

Sakura Park'ta oturum başlıyor
APEC Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından Yalova Merkez'de 40 bin metrekarelik arazi üzerinde konumlandırılan Sakura Park Yalova projesi termal bölgesine 5-6 km, iskeleye, Setur Marina'ya, Karaca Arboretumu'na, termal bölgeye, Çınarcık-Esenköy gibi sayfiyelere, Kipa-Özdilek gibi alışveriş merkezlerine yakın, doğal yürüyüş parkurları arasında, Yenikapı, Bostancı, Pendik gibi deniz otobüsü noktalarından yaz-kış devamlı seferler ile İstanbul'a 45 dk mesefede konumlanıyor.

Sakura Park Yalova'da Neler Var
Alanları  110 metrekare ile 266 metrekare arasında değişen 7 konak, 13 adet  3 farklı tip müstakil villa, 24 adet 4 farklı tip ikiz villa, 14 adet bahçe dubleksi, 14 adet daire olmak üzere 72 bağımsız birimden  meydana geleln Sakura Park Yalova projesinde ayrıca 35 bin metrekare yeşilalan,  gölet, yürüyüş yolları, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk parkı, açık-kapalı havuzlar, basket kortu, yürüyüş yolları, aletli spor salonu, masaj odası, oyun odası, tenis kortu, çocuk parkı, pilates ve yoga stüdyosu, sauna ve kafe gibi donatılatr da yer alıyor.

Sakura Park Sarıyer Geliyor
APEC Gayrimenkul Proje Geliştirme, Sakura Park projesini Sarıyer bölgesinde de inşa etmeye hazırlanıyor. Zekeriyaköy-Uskumruköy'ün kesişme noktasında 100'e yakın villa olarak konumlanacak projenin arsa alanı yaklaşık 75 bin metrekare olacak. Tabanlıoğlu Architects tarafından tasarlanan proje 3. Boğaz köprüsüne ve 3. Havalimanı'na oldukça yakın konumda yükselecek.