Konut Haberleri
25 Eki 2020 22:54 Son Güncelleme: 26 Eki 2020 00:23

Şafak Sezer 6 banyolu lüks villasını satıyor

Komik rollerle beyazperdenin ve televizyonun aranan yıldızları arasında olan Şafak Sezer, Büyükçekmece'deki lüks malikanesini satışa koydu.

Şafak Sezer 6 banyolu lüks villasını satıyor

Ünlü Oyuncu Şafak Sezer, lüks villasını satışa koydu. İçinde 2 salon, 7 oda ve 6 banyosu bulunan lüks villasını Şafak Sezer satıyor.

Şafak Sezer 7+2 şeklinde ki lüks villasını satılığa çıkardı. İstanbul Büyükçemece'de bulunan lüks villası için ise Sezer, 9.7 milyon TL fiyat belirledi.

Sinema ve dizi dünyasının önemli isimlerinden olan oyuncu Şafak Sezer kendisine ait olan villasını satılığa çıkardı.  2011 yılında Beykoz'da bulunan evini satarak İstanbul Büyükçekmece'de lüks villa alan oyuncu, bu evini de satmaya karar verdi. O dönem evi için 7 milyon 300 bin TL ödeyen oyuncunun belirlediği fiyat satış fiyatı ise dudak uçuklattı. 

ŞAFAK SEZER'İN EVİ İÇİN İSTEDİĞİ RAKAM DUDAK UÇUKLATTI

Uzun süredir televizyon dünyasında bulunan ve sinama, dizi sektöründe sayısız projede yer alan Şafak Sezer Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başardı. Birçok projede yer alan oyuncu basının ilgi odağı olurken son olarak gündeme satılığa çıkardığı ev ile girdi.  2 salonu, 7 odası ve 6'dan fazla banyosu bulunan lüks villasını satılığa çıkaran oyuncunun evi için 9 milyon 300 bin TL fiyat belirledi.

Ünlü oyuncu 2021 yılında 7.2 milyon TL'ye almış olduğu evinin ayrıca 2013 yılında iç dış dekorasyonunu yaptırmıştı. İstanbul Büyükçekmece'de bulunan villa için ayrıca her ay 2 530 TL aidat ödeyen oyuncu, 9.3 milyon TL'ye evini satmayı planlıyor.