Konut Haberleri
29 Eyl 2017 12:28 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:27

Rusya'nın 84'üncü en büyük özel şirketi oldu!

İstanbul'da İkitelli Şehir Hastanesi projesini inşa eden Rönesans Holding, başarıdan başarıya koşuyor. Firma, 'Rusya'nın en büyük özel şirketleri' listesinde 84. sıraya yerleşti.

Rusya'nın 84'üncü en büyük özel şirketi oldu!
İstanbul İkitelli'de dünyanın en büyük hastanelerinden birini hayata geçiren Rönesans Holding, yurt dışında da başarılarından söz ettiriyor. 

Rusya'da 84'üncü sıraya oturdu

Ekonomi dergisi Forbes tarafından açıklanan "Rusya'nın en büyük özel şirketleri" listesinde Rönesans İnşaat yerini aldı. Rönesans İnşaat Rusya'nın 84'ncü büyük özel şirketi oldu.

Lukoil, Rusya'nın en büyük özel şirketi olurken, perakende şirketleri Magnit ikinci, X5 ise üçüncü olarak belirlendi.

Lukoil ilk sırada...

Ekonomi dergisi Forbes tarafından açıklanan "Rusya'nın en büyük özel şirketleri" listesinde petrol şirketi Lukoil, geçen yıl elde ettiği 4,7 trilyon rublelik gelir ile ilk sırada yer aldı.

Listenin ikinci sırasında, geçen yıl 1 trilyon 74 milyar ruble gelir elde eden ülkenin en büyük perakende şirketi Magnit bulunuyor. Perakende şirketi X5 ise 1 trilyon 34 milyar rublelik geliriyle listenin üçüncü sırasında.

Erman Ilıcak'ın Rusya'da 1993 yılında kurduğu Rönesans İnşaat ise geçen elde ettiği 95 milyar rublelik gelirle listenin 84'üncü sırasında kendisine yer buldu.