Yeni Projeler
07 Oca 2018 09:00 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:37

Roya Nova konut sektöründe yepyeni bir sayfa açıyor

Roya Yapı farkıyla Finans Merkezi’nin yanı başında yükselen Roya Nova konut sektöründe yepyeni bir sayfa açıyor. Gereksiz detayları ortadan kaldıran proje, şehrin ortasında; kaliteye uygun fiyatla ulaşmak isteyenlere göz kırpıyor.

Roya Nova konut sektöründe yepyeni bir sayfa açıyor
ATASEHİR-Ümraniye arasında, Finans Merkezi’nin yanı başında yükselen Roya Nova, şehrin merkezinde optimum maliyetle maksimum verimliliğin elde edildiği bir proje olarak dikkat çekiyor. Roya Nova, konutlarda kullanılmayan alanların maddi yükünü ortadan kaldırarak, fiyat olarak yatırımcısına çok uygun fırsatlar sunuyor. Roya Nova'da daireler bugün birçok projede göremediğimiz bir fiyat olan 249 bin TL’ den başlarken, metrekare fiyatları ise 4 bin 800 ila 7 bin TL arasında değişiyor.  1+-0, 1+-1 ve 2+-1 tipinde 255 daireden oluşan projede, peşin alımlara özel indirimlerin yanı sıra ayda ortalama 5 bin TL taksitlerle 120 aya kadar vade imkânı da sunuluyor.


2019’DA TESLİM, 2020’DE PEŞİNAT

2019’da teslim edilmesi planlanan Roya Nova’da ayrıca peşinat tutarını 2020 yılında ödeyebilme imkanı mevcut. Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, Roya Nova’nın konumu ve mimari özellikleriyle bölgenin yeni trendi olacağını dile getirdi ve ekledi: Bölgedeki konut projeleri arasından tasarımı ve yatırımcıya sağladığı kazançla ayrışan projemiz, konut alıcılarının tüm beklentilerini karşılayarak, bir konutun nasıl üst düzey verimli ve kişiye özel olarak planlanabileceğine ilişkin en doğru cevabı veriyor.


4 BANKA AYNI ANDA GARANTÖR

Aykanat ayrıca bir kamu bankasının da aralarında olduğu 4 bankanın projenin garantörü konumunda olduğunun da özellikle üzerinde durdu. İnşaat sektöründe oldukça az görülen bu durum, aynı zamanda Roya Nova’yı şu an için Türkiye’nin en güvenilir konut projesi yapmayı başardı. Metro ve otobüs duraklarına yakınlığı ile yatırım kadar oturum isteyenleri de çeken Roya Nova, 3 toplantı salonu, 4 otopark katı, kulvarlı havuz ve  deniz manzaralı teras ile de kendi kendine yetebilen nadide konut projeleri arasına adını yazdırmasını iyi bildi.