Konut Haberleri
17 Tem 2017 09:04 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:17

Rönesans Holding Japon deviyle ortak oluyor!

Dünyanın önde gelen müteahhitlik şirketlerinden Rönesans Holding ile Japon Sojitz Grup İstanbul İkitelli Şehir Hastanesi'nin yapımı için güç birliğine gidiyor. Dev ortaklığın imzaları 21 Temmuz cuma günü, Çırağan Sarayı’nda atılacak.

Rönesans Holding Japon deviyle ortak oluyor!
Türk firması Rönesans Holding ile Japon devi Sojitz İstanbul İkitelli'de dünyanın en büyük sağlık projelerinden birine imza atmak için ortaklığa gidiyor. 

İki büyük firmanın işbirliği ile 2682 yatak kapasiteli İkitelli Şehir Hastanesi inşa edilecek. Yaklaşık 163 milyar Japon Yeni tutarındaki projeyi Japon devlet bankası Japan Bank for International Corporation (JBIC) ve Nippon Export and Investment Insurance (NEXI) liderliğinde, Japon banka ve kredi kuruluşları SMBC, BTMU, Nissay, Daiichi Life Insurance, Iyo Bank ile Standard Chartered tarafından finanse edecek.

Rönesans Holding ile  Sojitz Grup arasındaki ortaklıkta imzalar 21 Temmuz Cuma günü, Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek törenle atılacak. 

Rönesans Holding Başkanı Sayın Dr. Erman Ilıcak, Rönesans Sağlık Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kamil Yanıkömeroğlu’nun ev sahipliğinde ve Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Sayın Dr. Recep Akdağ’ın değerli katılımlarıyla gerçekleştirilecek