Ekonomi
17 Ağu 2017 10:43 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:22

Rezervasyonlar patladı!

Kurban Bayramı tatilinin 10 güne uzatılmasıyla birlikte rezervasyonlar da patladı. Tatilcilerin en fazla yer ayırttığı bölge ise Muğla Fethiye oldu.

Rezervasyonlar patladı!
Kurban Bayramı tatilinin 10 güne uzamasıyla birlikte tatilciler de harekete geçti. Muğla’nın Fethiye ilçesindeki otel rezervasyonlarında adeta patlama yaşandı.

Yüzde 90 doldu

Fethiye Otelciler Birliği Başkanı (FETOB) Başkanı Bülent Uysal, tatil için Fethiye’ye gelmek isteyenlerin bir an önce rezervasyonları yaptırmaları gerektiğini söyledi.

Uysal, “Kurban Bayramı'nda bölgedeki tüm otellerin doluluk yaşanacağını, şu anda bile bölgedeki oteller yüzde 90 dolu. Özellikle 2017 yazı Fethiye için yerli pazarda çok ciddi manada artışımız var. Türk müşterilerimiz çok ciddi anlamda tatil için Fethiye’yi tercih etti. Çok güzel bir yaz dönemi geçiriyoruz. Önümüzdeki Kurban Bayramı döneminde de çok az bir yerimizin kaldığını duyuyorum. Özellikle 10 günlük tatil kararının alınmasından itibaren dün akşamdan bu yana rezervasyonlarda çok ciddi bir artış var. Fethiye bölgesine tatile gelmek isteyen tüm misafirlerimizin bir an önce kararlarını verip, rezervasyonlarını yaptırmalarını istiyoruz” diye konuştu.