Dekorasyon
12 Mar 2013 14:11 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:18

Renkli ve eğlenceli bir dünya

Son yıllarda üretilen çocuk odaları, tam da onların iç dünyasına hitap eder nitelikte. Birbirinden renkli ve eğlenceli modelleriyle göz kamaştıran yeni nesil çocuk odaları, içine girdiğinizde kendinizi bir masal diyarındaymış gibi his

Renkli ve eğlenceli bir dünya

 


Kız çocuklarına özel
Özellikle kız çocukları için tasarlanan yatak odalarında pembe renk göze çarpıyor. Pembe, mor gibi tonlarla donatılan yatak odaları adeta çocuklara eğlenceli ve renkli bir dünyanın kapılarını aralıyor.
 
 
Otomobil tutkunlarına
Erkek çocukları otomobile olan düşkünlükleri ile bilinir. Bunu göz ardı etmeyen mobilya üreticileri, birbirinden şık otomobil temalı ürünlerle konfor ve eğlenceyi bir arada sunuyor.
 
 
Her şey bir arada
Yatak odası artık sadece çocuklarımızın uyuduğu alan olmaktan çıktı. Artık ebeveynler çocukları için mobilya seçerken şıklık kadar fonksiyonel olmasına da dikkat ediyor.Yeni nesil çocuk odalarında karyoladan, kitaplığa, çalışma masasından ranzaya, oyun alanından dinlenme alanına kadar her şey bir arada sunuluyor.
 
 
 
Çocuğunuz güvende
Çocuk söz konusu olunca kuşkusuz en önemli şey güvenlik oluyor. Bu yılın ürünlerinde güvenlik en üst safhada düşünülmüş. Uluslararası güvenlik standartlarına göre üretilen çocuk yatak odaları, annelerin içini rahatlatıyor.