İnşaat
04 Mar 2019 18:08 Son Güncelleme: 04 Mar 2019 18:31

Realtyturkey.com, gayrimenkul sektöründe gerçek partner

Gayrimenkul yatırımcısı için yatırım kararı süreci boyunca, en güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Realty Turkey, Türkiye’yi, gittikçe büyüyen global gayrimenkul piyasasında, yatırımcıların gözünde lider duruma getirmeyi misyon ediniyor.

Realtyturkey.com, gayrimenkul sektöründe gerçek partner

Yatırımcıya, gayrimenkul arayışında eşlik eden realtyturkey.com, aynı zamanda Türkiye’nin ilk uluslararası yatırım portalıdır. Lüks projelerden ekonomik projelere, villa projelerinden ofis projelerine kadar yüzlerce farklı konut projesi, en avantajlı fırsatlarla yatırımcısının karşısına çıkmaktadır. Realty Turkey adresinde yer alan Nurol Park konut projesi de, İstanbul’un ana arterlerine yakınlığı ile dikkat çekmektedir. Metro hattı üzerinde ve TEM ve E5’e yakınlığı ile avantaj sunan Nurol Park, aynı zamanda çeşitli hastane, üniversite ve ticari merkezlere de yakın bir lokasyonda yer almaktadır. Nurol Park, yatırımcılarına, 3. Havaalanına ulaşım kolaylığı sağlamaktadır. Birçok konut projesi incelenerek hazırlanan Nurol Park, 84 loft daire, 880 tower daire ve 154 rezidans içerir. Dairelerde bulunan ses yalıtımı sessiz ve huzurlu bir yaşam alanı sunar.

NUROL GYO PROJELERİ REALTYTURKEY.COM’DA

1997 yılında kurulan Nurol GYO, gayrimenkul yatırımları ile emlak piyasasındaki iddiasını sürdürmektedir. İstanbul’un iş merkezlerinden biri olan Şişli’de, cazibe merkezlerinden Kağıthane ve Bağcılar’da yer alan Nurol GYO konut projeleri Realty Turkey’de karşınıza çıkıyor. İstanbul’un kalbinde konforlu bir yaşam alanı için aradığınız tüm imkanları bir arada bulabilirsiniz. Şişli/Mecidiyeköy’de yükselen Nurol Tower projesi, 243 adet ev-ofis, 12 ofis, 36 dükkan ve mağaza ile 6 bin 842 metrekarelik alanda kuruludur. Proje; ev, ofis ya da ev-ofis olarak kullanmaya elverişli olan üniteleri, otopark, vale parking, 11 adet asansör, 7/24 güvenlik, concierge hizmetleri, merkezi iklimlendirme ve çevre dostu tasarımı ile dikkat çekmektedir. İstanbul’un en işlek hatlarından biri olan, Maslak-Levent hattında yer alan ve Hakan Kıral tarafından tasarlanan Nurol Life projesi, proje kullanıcıları için muhteşem orman manzarası ve lüksü bir araya getirmektedir. Projede, stüdyo daireden 4+1’e kadar, farklı oda sayısına sahip penthouse, teras evler, kule daireler ve ofisler bulunmaktadır.

 

AVANTAJLI NUROL PARK FİYAT ALTERNATİFLERİ

İstanbul Basın Ekspres’te yer alan Nurol park projesi ise, genel olarak konutlardan oluşmaktadır ve karma kullanıma da elverişlidir. Farklı metrekarelerde 1.186 konut bulunan projede, sosyalleşme fırsatı sunan sokak mağazaları bulunur. 7/24 güvenlik sistemi ve özel kapalı otopark imkanı, proje kullanıcıları için konfor vadeder.

 

Sinema, çocuk oyun alanları, eğlence merkezi, restoranlar, Türk hamamı, sauna ve buhar odası gibi olanaklar içeren SPA merkezi ve 3000 m2’lik spor salonu, kullanıcılara aradığı huzuru sunar. Ayrıca 24 bin metrekarelik açık hava arazisinde, sayısız kafe ve mağaza bulunur. Nurol park fiyat alternatifleri her bütçeye uygun fiyat imkanlarıyla Realty Turkey’de!

 

 

ETİKETLER
#nurol