Konut Haberleri
18 Oca 2016 11:59 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:00

Projeler için özel showroom!

Gayrimenkul sektörü yatırımcı kadar sektör ilgililerinin de iştahını kabartıyor. Öyleki birçok markalı projenin yer aldığı showroomlar açıldı...

Projeler için özel showroom!
Türkiye'deki gayrimenkul potansiyeli sadece yatırımcıyı değil yan sektörlere de alanlar açıyor. Özellikle Ortadoğu ve Körfez ülkelerindeki yatırımcılara Türkiye’deki lüks konut projeleriyle birlikte, ofis, arsa ve 2. el konutların tanıtım ve satışını gerçekleştiren Dubai menşeli Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Akaretler’de yeni bir showroom açtı. 

Birçok firma ile işbirliği
Şirketten yapılan açıklamada gayrimenkul sektöründe 2010 yılından bu yana hizmet veren Bosphorus’un bugüne kadar 500 milyon dolarlık satışa imza attığı bildirildi. Bosphorus yabancılara lüks konut satışının yanında, Türkiye mevzuatları ile ilgili hukuki danışmanlık hizmeti de veriyor. Açıklamada, “Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Astay, Astaş, Emaar, Nurol GYO, Ofton, Ege Yapı, Bilgili Holding, Sinpaş, Dumankaya ve İnanlar gibi firmalar ile işbirliği içinde bulunuyor” denildi.