Konut Haberleri
29 Nis 2013 11:19 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:23

Premier Kampüs Ofis'te metrekaresi 2 bin 970 dolar!

Fer Yapı imzalı Premier Kampüs Ofis projesinde lansman sonrası satışlar devam ediyor.

Premier Kampüs Ofis'te metrekaresi 2 bin 970 dolar!

 


Geçtiğimiz hafta basın toplantısı ile tanıtılan Premier Kampüs Ofis, İstanbul Kağıthane'de konumlanıyor. Fer Yapı projelerinden Kağıthane Premier Kampüs Ofis'in mimarisi Julien De Smetdt tarafından tasarlanıyor.
 
20 dönümlük arazi üzerinde yükselen Fer Yapı Premier Kampüs Ofis, ister 40 metrekare ile 300 metrekare arasında küçük ofisler, ister 800 metrekare ile bin metrekare arasında orta boy ofislerden oluşuyor. Projede en üst katlarda yer alan dubleks ofisler 5 bin 600 metrekarelik teraslara sahip.
 

 
Premier Kampüs Ofis projesinde metrekare birim fiyatı başlangıcı olarak 2 bin 970 dolar belirlendi.
 
Premier Kampüs Ofis Kağıthane kapsamında dairelerin yanı sıra cep sineması ve seminer odaları, parti odası ve hobi odaları, toplantı odaları, her yerde wi-fi, sekreterya temizlik hizmeti, IT hizmeti teknik servisi, fitness, squash, pilates, basketbol, dinlenme ve performans havuzları, SPA, sauna, sağlık odası, buhar odası gibi sınırsız olanaklar sunuyor.
 

 
6 bin metrekarelik alana sahip Kampüs Meydan'da ise gurme restorandan kafelere, banka şubelerinden showroomlara kadar pek çok mağaza bir arada bulunurken, Kampüs Bahçe ise Canteen, Fit Stop, Break Room, açık çalışma alanları gibi pek çok sosyal aktivite mekanı ve yeşil alanlar yer alıyor.
 

 
0212 272 49 09
www.premierkampusofis.com
 
Yasegül Özdemir / Emlakeki.com