Konut Haberleri
05 Mayıs 2017 11:51 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:09

Polisten Esenyurt'ta oturanlara uyarı!

İstanbul Emniyeti, Esenyurt'ta oturan tüm kiracı ve ev sahiplerinin kimlik bilgilerini istedi. Yetkililer ayrıca apartmanlarda yasa dışı oturan kişilerin de bildirilmesini talep etti.

Polisten Esenyurt'ta oturanlara uyarı!
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Esenyurt'ta bulunan apartman ve sitelerde güvenliği arttırdı. Emniyet, Esenyurt'ta bulunan tüm apartmanlara yazı göndererek, tüm kat sahipleri ve kiracıların kimlik bilgisi ekli şekilde bilgilerini istedi.

Apartman yöneticileri ve kapıcılardan apartmanda bildirim dışı oturan ve çalışan olup olmadığını, garaj, kömürlük ve boş dairede saklanan olup olmadığını bildirmelerini istedi.



Yönetici ve kapıcıların kanuna aykırılıkları ve diğer şüpheli hususları kolluğa bildirmek zorunda olduğu bildirildi.Esenyurt’taki kat sahiplerine ait kimlik bilgisi ekli verilerin dijital olarak ve kağıt çıktısı alınarak site yöneticileri tarafından polis merkezine verileceği, aksi halde her bir kişi için 33 TL idari para cezası kesileceği anlatıldı. Buna göre 15 Mayıs 2017’ye kadar bu bilgilerin teslim edilmesi istendi
ETİKETLER
#Esenyurt #emniyet