Ekonomi
26 Oca 2021 12:07 Son Güncelleme: 26 Oca 2021 12:16

Polisan Manisa ve Balıkesir'de tarım arazisi sattı! Ne kadara?

Türkiye'nin dev Holdingleri arasında yer alan Polisan Holding, Manisa'da bulunan mülkünü sattığını duyurdu. Polisan Holding, Manisa ve Balıkesir illerinde mülkiyetindeki bazı gayrimenkullerin satışını gerçekleştirdi.

Polisan Manisa ve Balıkesir'de tarım arazisi sattı! Ne kadara?

Polisan, Manisa ve Balıkesir'de 3.9 Milyon metrekare tarım arazisi sattı Polisan Holding'in Balıkesir ve Manisa illerinde bulunan toplam 3.9 Milyon Metrekare büyüklüğünde olan dev tarım arazilerini 8 Milyon TL'ye sattığı bildirildi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Polisan mülkiyetinde bulunan Balıkesir ve Manisa'daki 3.9 milyon metrekare büyüklüğünde olan tarım arazilerinin satışına dair bilgiler paylaşıldı.

KAP'a yapılan yazılı açıklamada, "Polisan Holding, 5 Ekim 2020 tarihli özel durum açıklamasında, durdurulan tarımsal faaliyetlerle ilgili olan ve %100 bağlı ortaklığı Polisan Kimya'nın mülkiyetinde bulunan, Balıkesir ve Manisa illerindeki yaklaşık 3,9 milyon metrekarelik tarım arazisini 8 milyon TL (KDV hariç) bedel karşılığında satmak üzere bir protokol imzaladığını duyurmuştu. 25 Ocak 2021 tarihinde satış işlemi tamamlanmış olup, ilgili tutar hesaplarımıza transfer edilmiştir." denildi.