Dekorasyon
30 Haz 2014 12:49 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:23

Polisan DAP Z Ofis'te kendine ait iş yerlerinin satışına başlıyor

Polisan Holding, Kâğıthane’deki arazisi üzerinde DAP Yapı işbirliğiyle inşaatı tamamlanan Z OFİS projesinde kendisine ait 126 adet ofis ve 28 adet mağazadan oluşan iş yerlerinin satış ve kiralamalarına başladı.

Polisan DAP Z Ofis'te kendine ait iş yerlerinin satışına başlıyor
Polisan Holding’in 1957 yılında temellerinin atıldığı İstanbul Kağıthane’deki arazisi üzerinde holdingin iştiraklerinden Polisan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve DAP Yapı işbirliğiyle gerçekleştirdiği, 10.000 metrekare arazi üzerinde oturumlu 61 adet mağaza ile 304 adet ofisten oluşan Z OFİS’in inşaatı tamamlandı. 
Polisan, Avrupa bölgesinin iş ve ticaret bölgesi olan Şişli, Mecidiyeköy, Çağlayan bölgesinin yükselen  değeri  Kağıthane’nin  merkezinde  yer  alan  Z OFİS’te  126  adet  ofis  ve  28  adet mağazadan oluşan iş yerlerinin satış ve kiralamalarına başladı.

Mağazaların  satış  ve  kiralanması  için  Caasa  Gayrimenkul  Yönetim  ve  Danışmanlık  A.Ş.  ve AVM MFI  Ortakları  Proje  Yönetimi  A.Ş.  ile  sözleşme  imzalandı.  DAP  Yapı,  Z OFİS’in  kendi hisselerine düşen ofis ve mağazalarının satışını tamamlamıştı.

Yatırımcıların Yeni Cazibe Merkezi Olacak

Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi, Z OFİS  ’in  iş  hayatında  ihtiyaç  duyulan  tüm gereksinimleri  karşılayan  özellikleriyle  fark  yarattığını  belirtti.  Projenin  kullanıcılarına sağlayacağı  cazip  yatırım  fırsatına  dikkat  çeken  Erol  Mizrahi,  “Konut sektörüne kattığı yeniliklerle her zaman öncü olan DAP Yapı ile birlikte hayata geçirdiğimiz bu proje sunduğu olanaklar ve ulaşım kolaylığıyla yatımcıların yeni cazibe merkezi olacak” dedi.

Merkezi lokasyon
Dünyada  Z  harfiyle  inşa  edilen  ilk  proje  olma  özelliğini  taşıyan  Z OFİS  iş  hayatında  tüm gereksinimleri  karşılıyor.  Z  harfinin  geniş  açılarını  kullanarak  tasarlanan  projedeki  ofis  ve yaşam  alanları  geniş  ve  fonksiyonel  özellikleriyle  ön  plana  çıkıyor.  Ayrıca,  iş  yaşamındaki tüm  ihtiyaçları  A’dan  Z’ye  karşılayacak  olan  Z OFİS’ler  çok  amaçlı  kullanıma  uygun  ortak toplantı salonlarıyla da ön plana çıkıyor. Z OFİS,  lokasyonu  itibarıyla  tüm  yollara  en  seri  biçimde  bağlanacak  şekilde  tam  ortada yer  alıyor.  Z OFİS’ten  çevreyoluna  bağlanmak  sadece  2  dakika  sürerken,  E5’i  ya  da  TEM’i kullanarak kısa sürede Atatürk Havalimanı’na ulaşmak mümkün. Günün her saatinde trafiğe yakalanmadan Levent ve Maslak’a ulaşılırken, Çağlayan üzerinden Şişli’ye çıkan yolun köşe başında olduğundan Adliye Sarayı’na yürüyerek gidilebiliyor.

Asistanlık Hizmetlerinden Ücretsiz Faydalanmak Mümkün...
Z OFİS  sunduğu  hizmetlerle  de  farkını  ortaya  koyuyor.  Projede,  ücretsiz  asistanlık hizmetinden  faydalanmak  mümkün...  Şirketinize  gelen  telefonlar,  size  özel  tanımlanan hizmet hattı numarasıyla, şirketiniz adıyla yanıtlanıyor. Notlarınız ve postanız alınarak, günlük randevu  akışınız  düzenleniyor,  ziyaretçileriniz  karşılanıyor.  Çalışanlara  ve  misafirlerine yapılacak  olan  ikramlar  ve  temizlik  hizmetleri  görevliler  tarafından  yapılırken,  sinema, restoran, uçak bileti rezervasyonunuzu da görevli ekip organize ediyor.

Concierge Hizmet ile Çözüm Odaklı Hizmetler
2  otopark  katı,  1 mağazalar  katı  ve  4  ofis  katından  oluşan  proje,  iş  ve  yaşamla  ilgili  bütün ihtiyaçları  bina  içinde  karşılayacak  şekilde  tasarlandı.  Profesyonel  yönetim  ile  birlikte her  türlü  sosyal  ve  kişisel  ihtiyaca  cevap  veren  Z OFİS’in,  A  plus,  hizmet  standardı  yüksek ofislerini tercih edenler için kuaför, market alışverişi, eczane, terzi ve banka gibi ihtiyaçlarının dışarıya çıkmadan giderebilmeleri için planlamalar yapılıyor.