Sektörel
30 Mayıs 2013 15:04 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:26

Peyzaj mimarlarından Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne proje desteği!

Peyzaj Mimarları Odası Bursa İl Temsilciliği'nden Büyükşehir Belediyesi'ne proje desteği sürüyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi, kente vizyon kazandıran projelerine meslek odalarından da destek görüyor

Peyzaj mimarlarından Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne proje desteği!
 
 
 
Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubesi yürütme kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ile görüşerek, özellikle Doğu Yakın Çevre Yolu düzenlemesi çalışmalarına önem veren Büyükşehir Belediyesi'ne konuyla ilgili önerilerde bulundu.
 
Peyzaj Mimarları Odası Bursa İl Temsilcisi Necla Yörüklü, Danışma Komisyonu Üyesi Devrim Oktay ve Peyzaj Mimarı Yılmaz Odabaş, konuyla ilgili hazırladıkları peyzaj projesi ve konsept fikirleri, Altın'a sundu. Detaylı olarak çalışılan projelerle ilgili fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede, Altın, Bursa'nın yeşil marka değerinin geliştirilmesine katkıda bulunan oda yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarında yenilikçi yaklaşımlara açık olduğunu belirtti.
 
İl Temsilcisi Necla Yörüklü ise projeleri Büyükşehir Belediyesi'ne hediye ederek planlanan peyzaj çalışmalarında her zaman desteğe açık olduklarını ve Bursa'nın yeşil değerinin kent estetiği çalışmalarıyla artırılması gerektiğine dikkati çekti. Görüşmede, Büyükşehir Belediyesi ile TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa Yönetimi arasında protokol yapılmasına; bu protokolle de tanımlanan alanlarda destek ve işbirliğinin sürdürülmesine karar verildi.