Konut Haberleri
21 Eki 2020 10:00 Son Güncelleme: 21 Eki 2020 10:26

Pandemi ve deprem endişesi taşıyanlara butik yaşam: Villa’de PIAR

Arizon Yapı, pandemi ve deprem endişesi taşıyanlara yönelik doğa ile iç içe 42 villalık Villa’de PIAR projesinin lansmanını yaptı. Örnek ev üzerinden yapılan satışlarda teslim tarihi Haziran 2021 olarak açıklandı.

Pandemi ve deprem endişesi taşıyanlara butik yaşam: Villa’de PIAR

Arizon Yapı tarafından Silivri-Balaban'da yapılacak olan Villa’de PIAR projesinin lansman duyurusu yapıldı. Villa’de serisinin ilk etabı olan Villa’de PIAR projesi, sakinliği arayan, yüksek konsepti ve tarzı, doğa içerisinde yaşamak isteyenler için satışa sunuluyor. 

Villa'de PIAR, 11 bin 150 metre karelik alanda 42 bahçeli doğa evinden oluşuyor. Arizon Yapı, alıcılara lansmana özel uygun ödeme koşulları sunuyor. Teslimatlarının Haziran 2021'de yapılacağı açıklanan projede örnek villa görücüye çıktı. Lansmana özel 390 bin TL ile 590 bin TL arasındaki seçenekli fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyen kullanıcılarını bekliyor.

Villa'de PIAR, ormanla çevrili alan içinde Beylikdüzüne 45 dakika mesafede ve TEM otoyolunun hemen dört dakika uzaklığında yer alıyor.

BUTİK LÜKS SİTE 

Arizon Yapı, yeni inşaat projesi Villa’de PIAR için ‘butik lüks site’ tanımını yapıyor. Proje, pandemi nedeniyle bahçeli evleri ve doğal yaşamı tercih edenlere olduğu kadar deprem endişise taşıyanlara da yönelik olarak da sunuluyor. 

Çevresi 1.200 metre kare yeşil alandan oluşan projenin sosyal olanakları arasında; spor alanı, çocuk oyun ve parkur alanı, açık sinema alanı ile kamp ve mangal alanlarıyla donatılmış üniteler yer alıyor.

3+1, 2+, 1+1 olarak üç farklı villa tipi sunuluyor:

3+1 müstekil villa, yaklaşık 270 metre kare bahçe içinde 100 metre kare brüt alana sahip.

2+1 müstakil villalar ortalama 250 metre kare bahçe içinde 92 metre kare brüt alana sahip. 

1+1 müstakil villalar ise yaklaşık 150 metre kare bahçe içinde ve 47 metre kare brüt alana sahip.

 

AKILLI EV ENTEGRASYONU

Taşıyıcı sistemi betonarme, dış cephesi yangına, ısıya ve soğuğa dayanıklı metal panel ile yapılan Villa’de PIAR alıcılarına, müstakil bahçeli, güvenlikli, ferah yüksek iç mekana sahip, sosyal ve yeşil alanları ile hem şehre yakın hem de huzur dolu bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor.

Akıllı ev alt yapısının uygulandığı projede isteğe bağlı olarak, güneş enerjisi ile elektrik üretmek mümkün oluyor. Ayrıca elektrik, su, doğalgaz gibi üniteleri uzaktan yönetilmesini sağlayan proje, ekstra otomasyonların yüklenebileceği akıllı ev modülüne de sahip bulunuyor.

TESLİMAT TARİHİ HAZİRAN 2021

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, projedeki evlerin ruhsatlı olarak teslim tarihinin Haziran 2021 olarak planlandığını açıkladı. Özden, “Devam etapları ile sayı artacak olmasına karşın 42 satılabilir ev sunması itibariyle bu projemiz özelinde alıcılarımızı lüks bir butik site konseptiyle buluşturacağız. Villa’de PIAR, hem genel hatlar hem de projenin tamamında kullanılan malzeme yapısı itibari ile sunduğu konsept ile salondaki tavan yüksekliğine bağlı minimal görünümüne karşılık yeterli alanları da kullanıcıya sunmasıyla tam olarak fiyat performansının karşılığını veriyor. Villalarımız aynı zamanda Türkiye’de ilk defa bahçeli, çok özellikli ve loft bir villa ve bahçeli ev konseptini kendi içerisinde oluşturmuştur” dedi.