Konut Haberleri
09 Ara 2015 10:35 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:53

Pana Yapı Fikirtepe'ye hükümdar olmaya hazırlanıyor

Yeniden yapılanma sürecine giren Pana Yapı 2020 yılına kadar 3 milyar lira ciro hedefliyor...

Pana Yapı Fikirtepe'ye hükümdar olmaya hazırlanıyor
Pana Holding çatısı altında inşaat ve gayrimenkul geliştirme faaliyetlerini sürdüren Pana Yapı, bu yıl Selimoğlu İnşaat'ı satın alarak hızlşı bir büyüme trendine girdi. Şirketin yeniden yapılanması, çalışmaları ve hedefleriyle ilgili bilgi vermek üzere düzenlenen toplantıda konuşan Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, özellikle İstanbul'da Kadıköy, Fikirtepe, Bağdat Caddesi ve Üsküdar, İzmir'de de önemli lokasyonlarda proje ürettiklerini belirtti.

2015 yılını 200 milyon TL ciro ile kapatacaklarını söyleyen Ufuk, ''Pana Yapı'nın devam eden ve hayata geçmesi planlanan projeleri arasında Brooklyn Park, Brooklyn Life, Brooklyn Dream, Safahat İstanbul, Broadway ve Çeşme Jarden Eden yer alıyor. Ayrıca Cadde'de devam eden butik kentsel dönüşüm projelerimiz de var. 2020 yılına kadar toplam 5 yıllıkı ciro beklentimiz ise 3 milyar lira'' dedi.

Fikirtepe'nin ilk teslimi Pana Yapı'dan

Fikirtepe bölgesinde ilk proje teslimini Pana Yapı'nın gerçekleştireceğini belirten Ufuk, satış sonrası hizmet konusunda son derece iddialı olduklarını anlattı. Kürşat Ufuk, bu bağlamda da şirketleşerek hem satılan konutlara 5 yıl garanti verdiklerini, hem de profesyonel bir yönetim ile tüm süreçlerin takibini yaptıklarını kaydetti.

Kendilerine 5 yıl içerisinde sektörün ilk 5 şirketi arasında yer almak gibi bir hedef koyduklarını ifade eden Kürşat Ufuk, şirketin büyüme stratejisiyle beraber ilerleyen süreçte yabancı şirketlerle proje ortaklıkları gerçekleştirmek için de görüşmeler yaptıklarını söyledi. Ufuk, sadece İstanbul ve İzmir'de değil, yurt dışında projeler hayata geçirmek istediklerini anlattı.