Konut Haberleri
04 Mar 2013 09:22 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:17

Özyurtlar İnşaat’tan iki büyük proje!

Esenyurt'ta imar probleminden kaynaklanan tüm sorunlarını çözen özyurtlar İnşaat, Nisan ve Mayıs aylarında iki yeni projesini satışa çıkarmaya hazırlanıyor. özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer özyurt, Nİstanbul Residence&

Özyurtlar İnşaat’tan iki büyük proje!

 

 
 
Esenyurt’ta yaşanan imar sorunuyla ilgili olarak tüm sıkıntılarını aşan Özyurtlar İnşaat, yeni yatırımlara hız verdi. Bugüne kadar 6 bin aileyi ev sahibi yapan kuruluş, Nisan ve Mayıs aylarında iki yeni projesini daha satışa sunmaya hazırlanıyor. Özyurtlar İnşaat, Nİstanbul Residence’ı Bayrampaşa’da, Özyurtlar Plaza’yı ise Esenyurt’ta inşa edecek.
 
Özyurtlar İnşaat projelerinde imar sorunuyla ilgili hiçbir problem kalmadığını belirten Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Eski projelerimizde plan tadilatı yaptık. Yeni projelerimizi de mevcut plana göre inşa ediyoruz” dedi.
 
Özyurtlar’da sorun yok
 
Tamer Özyurt sözlerine şöyle devam etti: “Ntowers projemizde 3 blokta 862 daireyi iptal ettik. Konut sahiplerimize paralarını geri ödedik. Daha sonra projemizi hızla tamamlayarak, 1296 daireyi tapularıyla birlikte hak sahiplerine teslim ettik. Nmerkez’de ise proje tadilatı yaptık. Bu projede 504 daireyi iptal ettik. İnşaatımız tüm hızıyla devam ediyor. Nmerkez’de yer alan alışveriş merkezimizin dükkânlarını Haziran ayında teslim ediyoruz. Dairelerin teslimine ise bu yılın sonunda başlıyoruz” diye konuştu.
 
Müjdeyi verdi
 
Ruhsatını aldıkları iki yeni projenin satışına Nisan-Mayıs döneminde başlayacaklarının müjdesini veren Tamer Özyurt şöyle devam etti:
 
“Bu yıl Özyurtlar Plaza ve Nİstanbul Residence projelerini hayata geçiriyoruz. Özyurtlar Plaza Esenyurt’ta inşa edilecek. Tek blokta 15 kattan oluşacak. Nİstanbul Residence ise Bayrampaşa’da hayata geçecek. 12 kattan ve 100 daireden oluşacak. İki projemizinde Nisan-Mayıs aylarında yapımına ve satışına başlayacağız.”
 
Esenyurt’a değer katıyoruz
 
Esenyurt’un İstanbul’un en planlı ve en sağlıklı büyüyen ilçelerinden biri olduğunu ifade eden Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Esenyurt’ta yatırımlarımız sürecek. Esenyurt’a değer katmak için Özyurtlar olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Esenyurt’ta hala imar sorunuyla uğraşan firmalar var. Sorunun çözümü için yapılması gereken tek şey, eski projeleri tadilat yapıp, yeni projeleri mevcut plana göre inşa etmek” diyerek sözlerini tamamladı.