Konut Haberleri
08 Ara 2014 14:25 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:16

Özyurtlar İnşaat’tan daire alanlar büyük zarar etti!

Özyurtlar İnşaat yatırımcıyı bezdirdi. Geçtiğimiz yıl site sakinlerine yaşattığı büyük doğalgaz sorunuyla gündeme gelen Özyurtlar İnşaat, devamlı yeni projeler üretmesine karşılık imajını bir türlü aklayamıyor.

Özyurtlar İnşaat’tan daire alanlar büyük zarar etti!
Ülkemizdeki gayrimenkul firmaları yerli ve yabancı yatırımcıyı birbirinden iyi projeleriyle kendine çekerken bazı firmalar ise müşterilerini oldukça zor durumda bırakıyor. Geçen sene Esenyurt’ta inşa ettiği NTowers’ta kontörlü kartla çalışan doğalgaz sisteminin paralarını toplayıp sonrasında İGDAŞ’a yatırmayan site yönetimi tarafından dolandırıldığı iddia edilen site sakinlerinin sorunu henüz çözülmemişken projelerde yeni problemler çıkmaya başladı.

Lansmanda 180 bin liraya satılan daire 140 bin lira oldu!
Sikayetvar.com’a şikayette bulunan Şenol Ü. isimli bir kişi “Ntowers’tan daire aldıktan sonra Özyurtlar’dan çektiğimizi bir Allah bir de kat malikleri bilir. Satıştan sonra tam bir ilgisizlik, site yönetiminde usulsüzlük ve haksız kazanç durumları olmuştur. Daireyi alalı 4 sene geçmesine rağmen hala iskan alınamamış, bu durum daire değerlerini düşürmüş ve ev alanları mağdur etmiştir. Özyurtlar satış sonrası tamamen ilgisiz bir tutum sergilemiş ve sınıfta kalmıştır.” diye konuştu.

Emlakrotası.com