Politika
01 Nis 2019 19:05 Son Güncelleme: 01 Nis 2019 19:08

Özhaseki seçim sonrası ilk kez konuştu!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki seçim sonuçları ve itirazlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Binlerce sandıkta bariz hatalar olduğunu vurgulayan Özhaseki, amaçlarını ise "Millet ne oy vermişse sonuç o çıksın istiyoruz..." sözleri ile özetledi.

Özhaseki seçim sonrası ilk kez konuştu!

Mehmet Özhaseki'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Gittiğimiz her yerde güler yüzle karşılaştık. Bizleri Ankaralı hemşerilerimizin sevdiğinin inandığının farkındayız. Önümüzdeki günlerde inşallah hayırlı sonuçlar alırız. İtirazlar yapılıyor. Bunun nedeni atılan bir oyun bile zayi edilmemesi. Çıkan sonuç ne olursa bizler tarafından kabul görecek. Biz teşkilatımıza mensuplarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyoruz.

Bugün de aynı söylediğimiz kurallara uygun davranacağız. Bir yerde 201 oy Binali Bey almış. 201 oy İşçi Partisi'ne yazılmış. Hata da olabilir kasıt da olabilir. Binlerce sandıkta bariz hatalar var. Aynı şekilde Ankara'da da hatalar var.

Açık ara birinci partiyiz. Sandıktan çıkacak sonuçlara saygı duyulmalı.

İtirazların temel sebebi illa da biz alalım kaygısı değil. Millet ne oy vermişse sonuç o çıksın istiyoruz.  Bunun peşindeyiz. Ömrümüz demokrasi mücadelesiyle geçti.

Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 10 maddelik manifestonun takipçisi olacağız..."