Konut Haberleri
17 Nis 2017 09:36 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:06

Özen Kuzu: Siyasi istikrar ''Evet'' oyuyla taçlandı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, çıkan 'Evet' kararının sektörde büyük bir ilgiyle karşılandığını belirtti.

Özen Kuzu: Siyasi istikrar ''Evet'' oyuyla taçlandı!
Gayrimenkul sektöründe başarılı projelere imza atan Kuzu Grup, dün gerçekleşen referandum sonucuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, referandumda çıkan 'Evet' kararının ülkemizin kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasından % 51.41 'Evet' % 48.59 'Hayır' kararı çıktı. Gayrimenkul sektörü tarafından büyük bir sevinçle karşılanan kararla ilgili sektör temcileri değerlendirmelelerde bulundu.

Ülkemize büyük katkı sağlayacak

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu "Bugün ülkemiz için zafer günüdür. Türkiye çok partili hayata geçtiği günden bu yana, çeşitli koalisyon hükümetleri deneyimi yaşadı ve istikrar sağlanamadı. Hükümetimiz, 2003 yılından beri başarıyla devam ettirdiği siyasi istikrarı, halkımızdan “Evet” oyu alarak taçlandırdı" dedi ve ekledi: "Ülkemiz, dünyanın en etkili ve en büyük 10 ekonomiden biri olma adına en önemli adımı halkımızın desteğiyle ‘Evet' diyerek attı. Koalisyon döneminde yaşanan çift başlılık artık geride kaldı.  Son zamanlarda dış güçlerin de etkisiyle yaşanan siyasi olumsuzluklara karşı halkımız tek yürek oluşunu ‘Evet' diyerek dünyaya gösterdi."

Kuzu konuşmasına şu şekilde devam etti: "Türk iş dünyası olarak referandum sonuçlarının ülkemizin kalkınma mücadelesine büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı için koyduğumuz hedeflere şimdi daha da yakınız" dedi ve ekledi: "Kuzu Grup olarak yatırım, üretim ve istihdam için daha çok çalışmaya hazırız. Ülkemizin büyümesi ve gelişmesi yolunda Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde en büyük tarihi adımın atıldığı bugünün, vatanımız ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.
ETİKETLER
#kuzu grup #referandum