Konut Haberleri
02 Mayıs 2017 15:58 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:08

Özen Kuzu: Gayrimenkul sektörü Hindistan'a büyük yatırımlar yapabilir

Hindistan ile Türkiye arasında sağlanacak anlaşmaya gayrimenkul sektöründen tepkiler olumlu oldu. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Özen Kuzu: Gayrimenkul sektörü Hindistan'a büyük yatırımlar yapabilir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı Hindistan ziyaretiyle ortaya çıkan ekonomik adımlar önümüzdeki günlerde anlaşmaya dökülecek. Başta enerji ve gayrimenkul olmak üzere birçok projenin gündemde olacağı Erdoğan'ın Hindistan gezisine konut sektöründen tepkiler olumlu oldu .

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu konuyla ilgili görüşlerini açıkladı.

Özen Kuzu; ''Dünyanın ikinci en kalabalık ülkesi Hindistan, istikrarlı ekonomik büyümesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.'' dedi ve ekledi: '' En büyük inşaat sektörlerinden birine sahip olan Hindistan ile Türkiye’nin işbirliği potansiyeli hayli fazla.''

Kuzu, konuşmasına şöyle devam etti: 

Adını global platformlarda duyuran Türk inşaat sektörü, bu alandaki başarısını her geçen gün artırarak devam ettiriyor. Türk müteahhitlik firmalarının yurt dışında gösterdiği performans ortada. Yeni pazar arayışındaki sektörümüz önümüzdeki dönemde Hindistan’a büyük yatırımlar yapabilir. Biz de Kuzu Grup olarak fırsatları değerlendirerek, Hindistan pazarında iş yapmayı arzu ederiz.