Konut Haberleri
20 Şub 2017 08:55 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:00

Otoparklarda kredi kartı ile ödeme dönemi!

İSPATK'tan sürücüler için dev proje. Artık araç sahipleri otopark ücretleriniİstanbulkart ve kredi kartı ile ödeyebilecek... Kredi kartı ile ödeme işlemi şu anda 20 otopark noktasında geçerli.

Otoparklarda kredi kartı ile ödeme dönemi!
İstanbul'da günde binlerce araca hizmet veren İSPARK'tan dev bir yenilik... Sürücüler artık otoparklarda İstanbulkart ve kredi kartı ile ödeme yapabilecek...

Kredi kartı ise şu anda  20 otoparktaki otomatik ödeme noktalarında geçerli.  İSPARK, otoparklardaki giriş-çıkışı hızlandırmak için tüm otoparklarda İstanbulkart'la ödeme kolaylığı getirdi.


İSPARK'ın kent genelinde bulunan tüm katlı, açık ve yol üstü otoparklarında artık İstanbulkart ile ödeme yapılabiliyor. İstanbulkart ile ödemeler, İSPARK görevlilerinin kullandığı el terminalleri üzerinden alınıyor.

Sürücülerin kredi kartı ile ve nakit olarak ödeme yapmalarını kolaylaştırmak amacıyla katlı ve açık otoparklara akıllı ödeme cihazları da konuldu.  Şimdilik 20 otoparkta hizmet vermeye başlayan ödeme noktalarının yakın dönemde tüm açık ve katlı otoparklarda da hizmete alınacağı bildirildi.