Ekonomi
26 Ağu 2017 15:11 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:23

Oteller doldu taştı

Kurban Bayramı tatili başladı. En fazla tercih edilen bölge ise Bodrum oldu. Bazı oteller yüzde yüz doluluk oranına ulaştı ve kapılarını kapattı.

Oteller doldu taştı
10 günlük Bayram tatilini Bodrum’da geçirmek isteyen vatandaşlar rezervasyon yaptırdığı otellere geldi. Kurban bayramını fırsat bilen tatilciler oteller başta olmak üzere apart ve pansiyonları doldurdu. Jandarma ve Emniyet güçleri Bodrum’da giren çıkan tüm araçları kontrol ederek ilçede kuş uçurtmuyor. Tatilin ilk gününden itibaren ilçenin giriş ve çıkışlarında 24 saat yol kontrolü yapan ekipler olası bir tehlikeyi önlemek için araç kontrollerini sıklaştırdı. Emniyet güçleri araçlarda kimlik kontrolünün yanı sıra eğitimli polis köpekleriyle de araçlarda ve yolcu otobüslerinde didik didik arama yapıyor.

Oteller kapılarını kapattı

Bayram tatilinin başlamasıyla birlikte birçok otel kapılarını müşterilere kapattı. Birçok otel yüzde yüz doluluk oranına ulaştı. Rixos Premium Bodrum oteli Genel Müdürü Mehmet Tulunay, Bayram tatilinin 10 gün olması turizmi canlandırdığını söyleyerek, “Otelimiz tatilin başlamasıyla doluluk oranı yüzde yüze ulaştı. Sezonun son haftasında 10 günlük tatil turizmcilere can simidi oldu. Biz otelimizin adasına sahne kurduk. Gündüzleri havuz partisi, beach partileri ve bir çok aktivite yapacağız. Akşamları ise ünlü sanatçılar otelimizde sahneye çıkarak bayram tatili boyunca konser verecek. Şimdiden herkesin Kurban bayramını kutlarım” dedi.