Sektörel
03 Haz 2013 16:49 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:26

Ortadoğu Grup'tan 3 yeni proje daha geliyor!

Merkez Zekeriyaköy'ün bugün gerçekleşen basın lansmanında konuşan Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO'su Mehmet Gür, gelecek 3 yeni projeleri hakkında bilgi verdi

Ortadoğu Grup'tan 3 yeni proje daha geliyor!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy projesi bugün gerçekleşen basın lansmanı ile satışlarına başladı.Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO'su Mehmet Gür'ünde katılımıyla gerçekleşen Merkez Zekeriyaköy toplantısında yeni projenin ayrıntılarının yanı sıra firmanın portföyüyle alakalı bilgiler verildi.
 
Gazetelecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet Gür, 2013 yılı içerisinde 3 yeni projeye daha hazırlandıklarını belirtti. Sancaktepe, Eyüp ve Göksu'da hayata geçecek yeni projeleri için çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Gür, Sancaktepe ve Göksu'da ki projenin bu yıl başlayacağı, Eyüp'te yer alan 500 konutluk butik proje için ön çalışmaların bittiğini ve henüz projelendirme aşamasında olduğunu açıkladı.
 
Mehmet Gür, Kentsel dönüşümde var mısınız? sorusuna yanıt olarak ise Eyüp'te ki projenin kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleşeceğini ve ilave olarak Fikirtepe'de de bu kapsamda çalışmalarının olacağını söyledi.
 
Sancaktepe'de yer alacak projenin 2 etaptan oluşacağı bilgisini veren Gür, ilk etabın 81 metrekare üzerinde 680 daireden, ikinci etabın ise 32 bin metrekare üzerinde 300-350 daireden oluşacağı açıkladı. Göksu- Kanlıca'da hayata geçecek proje ise butik proje olarak 14 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek.
 
Yasegül Özdemir / Emlakeki.com