Konut Haberleri
17 Tem 2014 14:19 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:31

Ölen Beşiktaşlılar yaşadı!

Beşiktaş Kongre Üyesi Mert Ersin 1903 şanslı Beşiktaşlının yatacağı bir mezarlık yaptırarak ilginç bir projeye imza attı. Bu mezarlık için ünlüler şimdiden yer ayırtmaya başladı bile...

Ölen Beşiktaşlılar yaşadı!
Habertürk'ün haberine göre, Beşiktaş  Kongre Üyesi Mert Ersin 1903 şanslı Beşiktaşlının yatacağı bir mezarlık yaptırarak ilginç bir projeye imza attı. Bu mezarlık için ünlüler şimdiden yer ayırtmaya başladı bile.30 bin ile 60 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılacak mezar yerinin ilk taliplileri arasında şu ünlü Beşiktaşlı isimler var:

Ahmet Dursun
Adnan Aybaba
Ali Eren Beşerler
Murat Cevahir
Murat Varol
Metin Keçeli


İstanbul'da yapılacak mezar yeri için Beşiktaş Belediyesi ve Eyüp Belediyesi ile görüşülen proje en kısa zamanda hayata geçirilecek. Beşiktaş mezarlığında her detaya dikkat edildiğinin altını çizen Mert Ersin, şunları aktardı: "Burada 1903 tane mezar yeri var. Tabii ki mezar taşlarında, Beşiktaş logosu yer alıyor.

Her projede olduğu gibi kulübün onayı ve bakış açısı en önemlisi. Aynı zamanda buradan gelen paranında Beşiktaş Kulübü'ne kalacağını belirtelim.Bu arada lütfen geliri hesaplarken iyi yerdeki bir kabristanın, kaç para olduğunu göz ardı etmeyelim. Eminim ki, bir çok Beşiktaşlı, bu proje hayata geçtiğinde kendisine bir mezar yeri edinmek isteyecektir.Dünyada birçok kulüpte bu projenin örnekleri var. Bende bir yurtdışı seyahatimde önemli bir kulübün mezarlığı olduğunu görerek, bu projeye soyundum."