Olay kadın Öykü Çelik konuştu: Ünlüyüz ama kiramı ödeyebilmek için kredi çektim

Koronavirüs nedeniyle yasak olmasına rağmen lüks villadaki partiye yapılan polis baskınıyla orada olduğu ortaya çıkan ve daha sonra yaptığı 'etek boyu' açıklamalarıyla da sosyal medyada okları üzerine çeken oyuncu Öykü Çelik "Ünlüyüz diye zenginiz sanıyorlar. Kiramı ödemek için kredi çektiğim zamanlar oldu" dedi.

Olay kadın Öykü Çelik konuştu: Ünlüyüz ama kiramı ödeyebilmek için kredi çektim - Sayfa 1

Dizi oyuncusu Öykü Çelik koronavirüs yasağına rağmen lüks villada katıldığı partiyi polis basınca orada olduğu ortaya çıkan ünlülerdendi. 

111
Olay kadın Öykü Çelik konuştu: Ünlüyüz ama kiramı ödeyebilmek için kredi çektim - Sayfa 2

33 yaşındaki oyuncu bu haberle gündeme geldi. Ancak aradan bir kaç hafta geçmedi ki Öykü Çelik söylediği "Ben Karadenizliyim, mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?" sözleriyle de şimşekleri üzerine çekti. 

211
Olay kadın Öykü Çelik konuştu: Ünlüyüz ama kiramı ödeyebilmek için kredi çektim - Sayfa 3

Öykü Çelik bekar bir kadın. Daha önce bir kez evlilik yaptı ve bu evlilik bir yıl sürdü. Bekar bir hayat yaşayan Öykü Çelik, hayatına dair kimi detayları katıldığı bir YouTube programında anlattı. 

311
Olay kadın Öykü Çelik konuştu: Ünlüyüz ama kiramı ödeyebilmek için kredi çektim - Sayfa 4

"İki olay yaşadım üst üste… İlkinde olmamam gereken bir yerdeydim ‘Covid parti’ denilen… Parti çıkışı çok kötü bir algı oldu. Magazinciler oradaydı, partideki herkes gitti beni orada tuttular ‘çıkacağım’ diyorum ‘çıkma’ diyorlar. Dışarıdan sesler geliyor, büyük bir baskı altında kaldım."

411