Sektörel
13 Mayıs 2013 16:27 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:24

"Okullar arası duvar örme yarışması" Ytong'un sponsorluğunda düzenleniyor!

Türk Ytong, 50. kuruluş yılında Okullar arası Duvar örme Yarışması'na sponsor oldu. Yarışmanın ödül töreni, 14 Mayıs'ta Saat 13.00'te Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün katılımıyla yapılacak

"Okullar arası duvar örme yarışması" Ytong'un sponsorluğunda düzenleniyor!

 

Bugüne kadar istikrarla sürdürdüğü tüm “mesleki ve sektörel eğitime katkı” projelerini 50. yılında daha da genişleterek, “Ytong Akademi – 50. Yılda 50 Durak” başlığı altında toplayan Türk Ytong, önemli bir etkinlik daha gerçekleştiriyor.
 
Türk Ytong, İstanbul Sanayi Odası Vakfı (İSOV) Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde 14-16 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek meslek fuarı kapsamında keyifli bir mücadelenin yaşanacağı “Okullar arası Duvar Örme Yarışması”na sponsor oldu.
 
İstanbul ilindeki “İnşaat Teknolojisi” öğrencilerinin katılacağı “Duvar Örme Yarışması” ile öğrencilerin mesleki açıdan bilgi ve becerilerini geliştirilmesi amaçlanıyor.  Ytong ayrıca gelişen teknoloji, yeni üretilen malzemeler ve uygulamalar hakkında gençlere deneyimlerini aktaracak.
 
Yapı malzemesi sektörünün öncü ve lider kuruluşu Türk Ytong, 50. kuruluş yılında “Okullar arası Duvar Örme Yarışması”na sponsor oldu. Yarışma 14-16 Mayıs tarihlerinde İSOV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde gerçekleşecek fuar kapsamında yapılacak. Öğrencilerin edindikleri mesleki bilgi ve becerileri kullanarak, özgüven kazanmalarını ve ekip çalışmasını geliştirmelerini hedefleyen Ytong, yarışma ile bu süreci keyifli hale getirmeyi amaçlıyor. Yarışmanın ödül töreni 14 Mayıs'ta Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün katılımıyla yapılacak. Dereceye giren öğrenciler tablet bilgisayar, fotoğraf makinası ve mp3 player ödüllerini kazanacak. 
 
Gençlerin kıyasıya mücadelesine sahne olacak yarışmanın önemli bir de konuğu var. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, etkinliğe katılarak yarışmacıların coşkusuna ortak olacak ve yarışmanın ardından dereceye giren ekiplere ödüllerini verecek.
 
Bu yıl İstanbul'da bulunan Endüstri Meslek Liseleri arasında yapılacak yarışmaya, “İnşaat Teknolojisi” alanı bulunan okullardan, okulu temsilen bir teknik öğretmen rehberliğinde 2 şer kişilik yarışmacı öğrenci grupları katılacak.
 
Yarışmada başarı kazanan ekiplere verilecek ödüller ise şöyle;
 
Birinci olan ekibe 2 adet Samsung Galaxy Tablet Bilgisayar
İkinci olan ekibe 2 adet Nikon Coolpix Fotoğraf Makinesi
Üçüncü olan ekibe 2 adet Sony Mp3 Player
 
Ayrıca yarışmaya katılarak becerisini gösteren tüm ekiplere de Türk Ytong'un sürpriz hediyeleri olacak.
 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öncesi, gençlere bayram tadında bir gün yaşatmayı planlayan Türk Ytong, heyecan dolu bu keyifli yarışmaya siz değerli basın mensuplarını da davet ediyor.
 
Program:
Tarih:   14 Mayıs 2013 Salı
Saat:     09:30 – 10:30 Yarışma
               11:00 – 13:00 Değerlendirme ve Ödül Töreni
Yer:       İSOV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
Adres:  Büyükdere Caddesi No: 167 Zincirlikuyu – İstanbul