Konut Haberleri
07 Mar 2021 15:40 Son Güncelleme: 07 Mar 2021 15:40

Oktay Kaynarca adını kullanarak lüks villa satmak isteyenlere karşı dava açıyor...

Urla'da lüks bir sitedeki villanın ilanında ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın ismi kullanıldı. Villanın satışını kolaylaştırmak isteyen ilan verenler "Oktay Kaynarca'ya komşu" ifadesine yer verdiler.

Oktay Kaynarca adını kullanarak lüks villa satmak isteyenlere karşı dava açıyor...

Ünlülerin adını kullanarak yapılan dolandırıcılıklar ya da sahteciliklere emlak dünyasında da zaman zaman rastlanıyor. Bu kez yaşanan olay ise ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak bir lüks villanın satışını sağlamak olarak haberlere yansıdı. 

Urla’daki lüks bir sitede yer alan villanın satışını kolaylaştırmak isteyen dolandırıcılar Oktay Kaynarca'nın adını kullandı. Oktay Kaynarca söz konusu dolandırıcılar için mahkemeye başvurdu. 

Sabah gazetesindeki habere göre dolandırıcılar lüks villanın satışını yapmak için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın adını kullandı.

İzmir Urla'da lüks bir site içerisinde yer alan 4.5 milyon liralık villanın satışını kolaylaştırmak ve yurt dışında yaşayan müşterileri kandırmak  isteyen dolandırıcılar 'Oktay Kaynarca ile komşu olma imkanı. Mükemmel fırsatı kaçırmayın' başlığı ile sosyal medyaya ilan koydu. Belirtilen sitede evi olmayan Kaynarca, adını kullanan kişilerle ilgili hukuki süreç başlatıyor.

ETİKETLER
#Oktay Kaynarca