Konut Haberleri
03 Eyl 2018 10:33 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:56

Okkalar İnşaat durmak bilmiyor!

İnşaat sektörünün 40 yıllık tecrübeli şirketi Okkalar İnşaat, Konya ve İstanbul’daki projelerini birbiri ardına bitirirken, yeni projeler için de kolları sıvadı.

Okkalar İnşaat durmak bilmiyor!
Şimdiye kadar iki milyon metrekarenin üzerinde inşaat yapıp teslim eden, 2018’de de toplamda 200 milyon TL’lik yatırımla Arma Kent, Arma Menta, Arma Modern ve Arma Cadde projelerini  hayata geçiren Okkalar İnşaat, birbiri ardına bitirdiği projelerinde daire teslimlerine de başladı. Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, insanları yuvalarına kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bu yıl biri Konya Selçuklu’da, biri İstanbul Kartal’da olmak üzere iki yeni projemizi tamamladık. Yine İstanbul’da bulunan 2 projemizde de 1 ay ve 3 ay sonra teslimlerimiz var. Ayrıca bizim ekonomiye güvenimiz tam ve İstanbul Çengelköy’de iki proje daha başlatıyoruz” dedi. 



Okka projeleri yaparken kalite ve dürüstlükten asla ödün vermediklerini belirterek, “Sektörde 40 yıllık geçmişi olan bir aileden geliyoruz. Şirket olarak doğru zamanda doğru hamleleri yaparak ulaşılabilir fiyatlarla halkımızı ev sahibi yapıyoruz. Bunu yaparken de özellikle kentsel dönüşüme giren bölgeleri tercih ediyoruz. Bu sayede hem depreme dayanıksız yapıların dönüşümünü sağlayarak güvenli konutlar inşa ediyoruz hem de ülkemizdeki binaların çehresini yenileyerek estetik bir görünüme kavuşmasını sağlıyoruz. Bizim sırrımız kalite ve dürüstlükten asla ödün vermemiz” diye konuştu.