Konut Haberleri
13 Haz 2015 17:35 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:48

O ile büyük piyango!

Kuveyt'ten gelen iki yatırımcının ur,izm yatırımı yapmak amacıyla makamında ziyaret ettiği Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu'nun turizmde marka bir şehir olması için çalıştıklarını söyledi..

O ile büyük piyango!
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret eden Maslak Real Estate Kuwait Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanı Ehab Allam ile Maslak Real Estate Kuwait Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Türkiye temsilcisi Muhammed Tarık Jarrar, Ordu'da turizm yatırımı yapmak istediğini belirtti.

Yapılan ziyaretten memnun odluğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu, 18 ayrı ülkeden, 32 Arap gazetecinin Mayıs ayında Ordu'da ağırlandığını ve etkinliğin ardından Arap medyasında Ordu ili hakkında olumlu ve övücü haberlere yer verildiğini söyledi.

Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar gibi ülkelerden büyük oranda turist geldiğini de belirten Vali Balkanlıoğlu, özellikle Trabzon ve Rize'de yoğunlaşma olduğunu söz konusu illerde olan herşeyin Ordu'da da olduğunu hatta bozulmamış doğasıyla çok daha fazla güzellikler barındırdığını belirtti.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın hizmete açılmasının ardından turizmde hareketlilik yaşandıüğını da söyleyen Vali Balkanlıoğlu, Ordu'nun turizmde bir marka şehir olması için tanıtım çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını, Ordu'nun fındığa dayalıekonomiden kurtulması gerektiğini ifade etti.