Konut Haberleri
28 Ara 2015 15:33 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:56

O ilçeye piyango vurdu! 33 dönümlük dev tesis geliyor

Her geçen gün değişen çehresiyle vizyon şehir olma yolunda ilerleyen Bağcılar, yeni yaşam alanlarına kavuşuyor. Fevzi Çakmak Mahallesi’ne inşa edilecek park, pazar yeri ve 417 araçlık otopark her yaştan ilçe sakinine hizmet verecek.

O ilçeye piyango vurdu! 33 dönümlük dev tesis geliyor
İstanbul Büyükşehirşehir Belediyesi tarafından Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 33 dönümlük bir alana park, pazar yeri ve otopark inşa edilecek. İnşaatına yakında başlanacak olan tesiste her yaştan ilçe sakininin hoşça vakit geçireceği etkinlik alanları ve yeşil alan da yer alacak. Ayrıca tesiste 417 araçlık otopark da hizmet verecek.

Peyzajı muazzam
Bağcılar’da inşaatı yakında başlayacak olan Fevzi Çakmak Mahallesi şehir parkı, pazar yeri ve otopark ilçe sakinlerine hizmet verecek. Toplam 33 dönümlük bir alana sahip olacak tesiste çocuk oyun alanı, spor hizmet birimleri, ileri yaş egzersiz aletleri, çocuklar tırmanma duvarı, gölet ve ahşap şehir terası, çim amfi, piknik ve dinlenme alanı da yer alacak.


417 araçlık otopark
Bağcılarlıların çocuklarıyla birlikte hoşça vakit geçirecekleri kompleks ayrıca güven ve huzur içinde alışveriş yapılabilecek Pazar yerine de sahip olacak. Bağcılar’da ulaşım alanında hizmete sunulan otoparklar arasına tesiste inşa edilecek otopark da katılacak. Projeye göre tesis 417 araçlık bir otoparka da sahip olacak.

İşte Başkan'dan mesaj
Modern bir çevre, daha güzel bir Bağcılar, diyerek hemşehrilerine hizmet ettiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yeni bir sosyal yaşam alanı, otopark ve pazar yeri inşaatının da yakında başlayacağını belirtti. İlçede 22 yıl önce 11 parkın olduğunu bugün ise 150 civarında parkın hizmet verdiğini kaydeden Çağırıcı, “100 binin üzerinde ağaçla İlçemizi, hayat dolu bir kente dönüştürdük. 2015 yılı içerisinde 650 bini kışın, 650 bini de bahar mevsiminde de olmak üzere 1 milyon 300 bin mevsimlik çiçek diktik. 

Nostalji bahçeleri de olacak
Nostalji Bahçelerinde piknik yapan hemşehrilerim arasında komşuluk duyguları gelişiyor. Ulaşımı rahatlatacak yeni otoparklar ve modern pazar yerleri inşa ediyoruz. Bu anlamda Fevzi Çakmak Mahallemizde inşa edilecek olan tesisimiz her yaştan hemşehrimin buluşma adresi olacak. Bağcılar’da yapılacak olan bu güzel yatırımlardan dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a bir kez daha teşekkür ediyorum. Yapılacak olan bu tesis şimdiden ilçemize hayırlı olsun.” diye konuştu.
Emlakeki.com/Özel haber