Sektörel
27 Şub 2013 12:52 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:16

Nuhoğlu İnşaat’ın web sitesi yenilendi

İnşaat sektöründe birçok projeyi hayata geçiren Nuhoğlu İnşaat web sitesini yeniledi.

Nuhoğlu İnşaat’ın web sitesi yenilendi

 


 
Nuhoğlu İnşaat’ın kurulduğu günden bu yana yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği projeler ve bundan sonraki hedefleri ile ilgili her türlü bilgi yeniweb sitesinden takip edilebiliyor.
 
1986 yılındaki kuruluşundan bu yana inşaat sektöründe konut, özellikli yapılar, sağlık projeleri,  kamu projeleri, altyapı projeleri ve kent parkları gibi çeşitli alanlarda nitelikli projeleri hayata geçiren Nuhoğlu İnşaat, tamamlanan ve devam eden projelerine ilişkin en güncel bilgiler ile web sayfasını yeniledi. Bugüne kadar toplam 1.450.000 metrekarelik inşaat gerçekleştiren Nuhoğlu İnşaat ile ilgili kurumsal bilgiler, projelerle ilgili detaylar ve şirketle ilgili en güncel gelişmelere yenilenen web adresi www.nuhogluinsaat.com.tr ’den ulaşılabiliyor.
 
 
Nuhoğlu İnşaat hakkında:
 
1986 yılında inşaat sektöründe hizmet vermeye başlayan Nuhoğlu İnşaat, dinamik karakteri ile büyük projelere imza atıp sektörün önemli firmalarından biri haline gelmiştir. Hayata geçirdiği projelerde 'Hizmette Kalite' anlayışını hedef alarak, gelişen teknolojiye paralel çözümler üreten Nuhoğlu İnşaat; konut, özellikli yapılar, sağlık  projeleri,kamu projeleri, altyapı projeleri, kent parkları ve çevre düzenleme projeleri yanı sıra yurtdışı projelerine de imza atmıştır.
 
Nuhoğlu İnşaat’ın bugüne kadar hayata geçirdiği önemli projeler arasında; Kazakistan Muratbayeva Lüks Konutları, Kazakistan Prime Plaza Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Kocaeli Üniversitesi Lojmanları, Protokol Yolu Konut Projesi, Yenikent Toplu Konut gibi konut projeleri, Gümüşsuyu Askeri Hastanesi, Van 100. Yıl Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Libya Metret Hastanesi, Bağdat Al - Maami Hastanesi gibi kamu projeleri, Yenikapı meydan Projesi, Edirnekapı – Metris Arası Yol ve Altyapı Tesisleri İnşaatı, Tuzla-Kadıköy sahil yolu aydınlatma ve altyapı projeleri ayrıca Çengelköy Vapur İskelesi, Kadıköy Vapur İskelesi ve Karaköy Denizcilik İşletmeleri Binası restorasyon işleri yer almaktadır.
 
Nuhoğlu İnşaat’ın ayrıca, Küçükkuyu Port Lüks konut, Florya Akvaryum Kompleksi (Dünyanın en büyük tematik akvaryumu) Aqua Florya Alışveriş Eğlence ve Merkezi, Sinan Erdem Spor Salonu, Bursa Hayvanat Bahçesi ve İstanbul Cebeci Spor Kompleksi, Bayrampaşa Şehir Parkı gibi özellikli çalışmalarda da imzası bulunmaktadır.

www.nuhogluinsaat.com.tr